BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 IGCC nedir? Dosya Ekleri 1629904748242.png 7,9 KB · Görüntüleme: 783
u o Femtopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 70 Yer Büyük Mavi Çukur Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2021 #11 BigBlackMan dedi: Eki Görüntüle 1148301 Yukarıda bunu da belirttim %62 CPU kullanımı nedir sadece 3 sayfa açık. Genişletmek için tıkla... Google Chrome ünlü olmasının yanında çok fazla RAM tüketmesi ile de bilinir. Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: Eki Görüntüle 1148301 Yukarıda bunu da belirttim %62 CPU kullanımı nedir sadece 3 sayfa açık. Genişletmek için tıkla... Google Chrome ünlü olmasının yanında çok fazla RAM tüketmesi ile de bilinir.
Katan Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #12 u o dedi: Google Chrome ünlü olmasının yanında çok fazla RAM tüketmesi ile de bilinir. Genişletmek için tıkla... Yanlış hiçbir tarayıcı bu kadar tüketemez. Dediğim gibi bug olmuştur kapatıp açınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
u o dedi: Google Chrome ünlü olmasının yanında çok fazla RAM tüketmesi ile de bilinir. Genişletmek için tıkla... Yanlış hiçbir tarayıcı bu kadar tüketemez. Dediğim gibi bug olmuştur kapatıp açınca düzeliyor.
u o Femtopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 70 Yer Büyük Mavi Çukur Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2021 #13 BigBlackMan dedi: Eki Görüntüle 1148301 Yukarıda bunu da belirttim %62 CPU kullanımı nedir sadece 3 sayfa açık. Genişletmek için tıkla... Google Chrome ünlü olmasının yanında çok RAM tüketmesi ile de bilinir. Düzeltme; Yanlışlıkla iki kere yazmışım Katan dedi: Yanlış hiçbir tarayıcı bu kadar tüketemez. Dediğim gibi bug olmuştur kapatıp açınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ara sıra bug olsa da dediğim doğru sayılır değil mi? (Sadece 2 sayfada bile 600 MB RAM tükettiğini kastettim yoksa sizin dediğiniz tabii ki doğru) Son düzenleme: 25 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
BigBlackMan dedi: Eki Görüntüle 1148301 Yukarıda bunu da belirttim %62 CPU kullanımı nedir sadece 3 sayfa açık. Genişletmek için tıkla... Google Chrome ünlü olmasının yanında çok RAM tüketmesi ile de bilinir. Düzeltme; Yanlışlıkla iki kere yazmışım Katan dedi: Yanlış hiçbir tarayıcı bu kadar tüketemez. Dediğim gibi bug olmuştur kapatıp açınca düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ara sıra bug olsa da dediğim doğru sayılır değil mi? (Sadece 2 sayfada bile 600 MB RAM tükettiğini kastettim yoksa sizin dediğiniz tabii ki doğru)