Virüs değiller büyük ihtimalle hocam. Zaten görev yöneticisi başlangıç ekranında gözükecek kadar acemi yazılmış virüsü antivirüs çoktan kaldırmış olurdu.Discord'u kaldırdım ancak hala duruyor
Dosya konumunu açabiliyor musunuz?Herkese iyi sosyaller Görev Yöneticisi'ni açtığımda başlangıç kısmında program adında 2 dosya var. Bunlar nedir? Endişe etmeli miyim? Kaspersky ile tarattım temiz çıktı.
Eki Görüntüle 2279052
Daha önce düzgün şekilde kaldıramadığınız programlardan kalmış olabilir.Herkese iyi sosyaller Görev Yöneticisi'ni açtığımda başlangıç kısmında program adında 2 dosya var. Bunlar nedir? Endişe etmeli miyim? Kaspersky ile tarattım temiz çıktı.
hayır açılmıyoDosya konumunu açabiliyor musunuz?
Daha önce düzgün şekilde kaldıramadığınız programlardan kalmış olabilir.
Uygulama detaylarını açabiliyor musunuz?
O halde Endişelenmeyin, büyük ihtimalle virüs değildir.hayır açılmıyo
mrt
yazıp çalıştırın. Virüs temizleme aracı açılacak, tarama yapın.Dediğimi deneyin hocam, RDR 2'nin kendisi bu soruna yol açmaz, Windows güncellemesi olduysa o da bu sorunu tetiklemiş olabilir.Savefromdan bir video indirecektim reklam açtı daha sonra Kaspersky indirme reddedildi diye bildirim yolladı sonra görev yöneticisine bakınca bunları gördüm işte devre dışı bıraktım onunla alakalı değilidr belki de birkaç gün önce RDR 2 indirip silmiştim ondan da olabilir.
O halde endişelenmeyin, büyük ihtimalle virüs değildir.
Windows + r tuşlarına basın, gelen çalıştır ekranınamrt
yazıp çalıştırın. Virüs temizleme aracı açılacak, tarama yapın.
Eğer bir şey çıkmazsa sıkıntı yoktur. Bende de Spotify'ı kaldırdığımda böyle olmuştu.
Dediğimi deneyin hocam, RDR 2'nin kendisi bu soruna yol açmaz, Windows güncellemesi olduysa o da bu sorunu tetiklemiş olabilir.
Bir de denetim masasında uygulamalar arasında bunun gibi logosuz, isimsiz programlar var mı diye bakın.
Baktım logosuz Discord YouTube falan var mrt kullandığım modlara vs zarar verir mi peki son kullandığımda bazı oyundan atma sorunları olmuştu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.