Çözüldü Görev yöneticisinde bulunan program nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pixally91

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller Görev Yöneticisi'ni açtığımda başlangıç kısmında program adında 2 dosya var. Bunlar nedir? Endişe etmeli miyim? Kaspersky ile tarattım temiz çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Discord'u kaldırdım ancak hala duruyor
Virüs değiller büyük ihtimalle hocam. Zaten görev yöneticisi başlangıç ekranında gözükecek kadar acemi yazılmış virüsü antivirüs çoktan kaldırmış olurdu.

Virüs olmadığı için endişelenmeye gerek yok, büyük ihtimalle Windows ile uyumsuz bir programın kalıntısı. ama illa çözmek istiyorsanız kayıt defterini kurcalamanız gerek -ki bu üst düzey bir kurcalama olacaktır, bilmiyorsanız hiç denemeyin bile.

Çok bir bilgim yok o konuda Bannerlord için kullanıyorum Vortex üzerinden otomatik kurulum yapmıştım. Dediğinizi deneyip geliyorum.

Hibit Uninstaller indirin ve Araçlar sekmesinden Kayıt Defteri Temizleyicisini çalıştırın. Son olarak bilgisayarınızı yeniden başlatın. Gider...

Hibit Uninstaller indirin ve Araçlar sekmesinden Kayıt Defteri Temizleyicisini çalıştırın. Son olarak bilgisayarınızı yeniden başlatın. Gider...

Tehlikeli bir şey mi peki bu kalması sorun yaratır mı?

Virüs değiller büyük ihtimalle hocam. Zaten görev yöneticisi başlangıç ekranında gözükecek kadar acemi yazılmış virüsü antivirüs çoktan kaldırmış olurdu.

Virüs olmadığı için endişelenmeye gerek yok, büyük ihtimalle Windows ile uyumsuz bir programın kalıntısı. ama illa çözmek istiyorsanız kayıt defterini kurcalamanız gerek -ki bu üst düzey bir kurcalama olacaktır, bilmiyorsanız hiç denemeyin bile.

Çözüm

İşaretledim zaman ayırdığınız için size ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim bu konularda pek bilgim olmadığından bir an için paniklemiştim acaba bir şey mi oldu diye

Tehlikeli bir şey mi peki bu kalması sorun yaratır mı?
Hiç sorun yaratmaz. Kalabilir. Ayrıca aklıma gelen şu: Tekrar başlattığınızda hala çalışıyorsa yine Hibit içerisinden "Başlangıç Yöneticisi" ne girin, istemediğiniz programları sağ tıklayıp "Kaldır" deyin ve tekrar kayıt defteri temizleyicisini çalıştırın ve sistemi tekrar yeniden başlatın.

Birkaç program kaldırdım ancak devre dışı olarak duruyor hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…