Çözüldü Görev yöneticisinde çok fazla Microsoft Edge Update var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba. Görev yöneticisinde çok fazla Microsoft Edge Update var. Bu nasıl geçebilir, normal midir? İlk defa rastlıyorum böyle bir duruma. Yaklaşık 40 adet var bundan.

Görev yöneticisinde birden fazla Microsoft Edge güncelleme hizmetinin olması biraz garip olmuş ama dert edilecek bir sorun olduğunu da düşünmüyorum.

Uzun zamandan beri Microsoft Edge'i güncellememișseniz, Microsoft Edge tarafından otomatik olarak ayarlanan süreçler olarak karşınıza çıkabilirler. Eğer süreçler güncellemeleri düzgün bir şekilde başaramazsa, bir hata sonucu olarak görev yöneticisinde birden fazla Microsoft Edge Update hizmeti bulunuyor olabilir. Genellikle bu durumu bilgisayarı yeniden başlattığım zaman yaşıyordum ve belirli bir süre sonunda hizmetler başarıyla sonuçlandırılmamıșsa, görev yöneticisi üzerinden hizmetleri sonlandırıp kendim güncelleştirmeye (tarayıcı ayarlarından) çalışıyorum.

Bu durumu sürekli olarak yaşamayabilirsiniz fakat ilerleyen zamanlarda tekrardan bu durumla karşılaşabilirsiniz. Bu durumun yaşanmasında, süreçlerle alakalı bir hatanın sebebiyet vereceğini düşünüyorum. Çünkü farklı yazılımlar içerisinde bulunan güncelleme hizmetlerinde eğer bir hizmette hata yaşanırsa, diğer hizmetlere geçiş sürecinde pek olumlu sonuçlar yaşanmıyordu ve bunun sonucunda süreçte aksaklıklar yaşanabiliyordu.

Kapat bakayım bir iki tane, bir şey olmazsa kapat hepsini. PC'yi yeniden başlat ya da bir şey yapmadan.

Bilgisayarı kapat aç yapmıştım birkaç kere fakat aynıydı. Söylediğiniz gibi yeniden başlat yapınca normale döndü teşekkür ederim. Bug falan olmuştu galiba işlem sayısı 110'dan 50'ye düştü. Yaklaşık 50 60 tane vardı aynı şeyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…