Görev yöneticisinde birden fazla Microsoft Edge güncelleme hizmetinin olması biraz garip olmuş ama dert edilecek bir sorun olduğunu da düşünmüyorum.
Uzun zamandan beri Microsoft Edge'i güncellememișseniz, Microsoft Edge tarafından otomatik olarak ayarlanan süreçler olarak karşınıza çıkabilirler. Eğer süreçler güncellemeleri düzgün bir şekilde başaramazsa, bir hata sonucu olarak görev yöneticisinde birden fazla Microsoft Edge Update hizmeti bulunuyor olabilir. Genellikle bu durumu bilgisayarı yeniden başlattığım zaman yaşıyordum ve belirli bir süre sonunda hizmetler başarıyla sonuçlandırılmamıșsa, görev yöneticisi üzerinden hizmetleri sonlandırıp kendim güncelleştirmeye (tarayıcı ayarlarından) çalışıyorum.
Bu durumu sürekli olarak yaşamayabilirsiniz fakat ilerleyen zamanlarda tekrardan bu durumla karşılaşabilirsiniz. Bu durumun yaşanmasında, süreçlerle alakalı bir hatanın sebebiyet vereceğini düşünüyorum. Çünkü farklı yazılımlar içerisinde bulunan güncelleme hizmetlerinde eğer bir hizmette hata yaşanırsa, diğer hizmetlere geçiş sürecinde pek olumlu sonuçlar yaşanmıyordu ve bunun sonucunda süreçte aksaklıklar yaşanabiliyordu.