Görev yöneticisinde GPU 0 0% yazıyor

Windows+g tuşuna basıp performansa gel onu aç menü gelecek üstünde iğne işareti olacak ona bas ve oyundayken ekran görüntüsü at.
20220304_211633.jpg

buyrun hocam.Gpu neden çok yüksek.başka bir ekran kartımı kullanıyor bilgisayar? lütfen yardım edin.
20220304_211633.jpg

buyrun hocam.Gpu neden çok yüksek.başka bir ekran kartımı kullanıyor bilgisayar? lütfen yardım edin.
en düşük grafik bu arada

Yok hocam %100 olmalı zaten en yüksek performans için %100 altı olursa işlemci yetersiz demektir %50 vs. %100 olması gözünüzü korkutmasın.
ama hocam bu sistem de neden bu kadar kasıyor az önce zula'da denedim kasmistı attı hatta
Bende bir şey anlayamadım.

Sorun o değil oyun çok kasıyormuş.
başka bir ekran kartı mı kullaniyor bilgisayar?

hocam çözüm yok mu?
Kimse fark etmemiş herhalde bilgisayarda İntel Gpu gözükmüyor, driver yüklenmemiş olabilir. Buradan otomatik tarama yapıp bir kontrol edin.
Monster demişsiniz yanında Usb bellek olmalı onun içinden driver yüklemesi yapabilirsiniz.

Kimse fark etmemiş herhalde bilgisayarda İntel Gpu gözükmüyor, driver yüklenmemiş olabilir. Buradan otomatik tarama yapıp bir kontrol edin.
Monster demişsiniz yanında Usb bellek olmalı onun içinden driver yüklemesi yapabilirsiniz.
buradan yazısınamı basiyim şimdi? evet usb boyutu kadar bir şey çıkmıştı kutusundan

Technopat Haberler

Geri
Yukarı