sulukurabiye Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar Yaktım mı ben bunu ne oldu Photoshop'ta manga editliyordum hani kasıyordu önceden zaten arada kapanıyordu şimdi bir uyarı verdi GPU yerine CPU kullanımına geçiliyor diye masaüstünde bildiğimiz Windows 10 fotoğrafı vardı gitti.
Arkadaşlar Yaktım mı ben bunu ne oldu Photoshop'ta manga editliyordum hani kasıyordu önceden zaten arada kapanıyordu şimdi bir uyarı verdi GPU yerine CPU kullanımına geçiliyor diye masaüstünde bildiğimiz Windows 10 fotoğrafı vardı gitti.
Çözüm Sakuya Izayoi 22 Şubat 2025 sulukurabiye dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Kartınız aşırı yüklenme sonucu devre dışı kalmış gibi duruyor. Belki yeniden başlatmaya ihtiyacı vardır.
sulukurabiye dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Kartınız aşırı yüklenme sonucu devre dışı kalmış gibi duruyor. Belki yeniden başlatmaya ihtiyacı vardır.
KS KS sulukurabiye Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #11 Kayra342727 dedi: Sürücüleri güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... Buradan mı güncelleyeceğim? Artı 0 Eksi
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.435 Çözümler 23 Yer İstanbul 22 Şubat 2025 #12 SLaughteR12345 dedi: Nvidia app ten ekran kartı sürücülerini kontrol edin güncelleyin Genişletmek için tıkla... AMD bu. Artı 0 Eksi
SLaughteR12345 dedi: Nvidia app ten ekran kartı sürücülerini kontrol edin güncelleyin Genişletmek için tıkla... AMD bu.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 22 Şubat 2025 #13 SLaughteR12345 dedi: Nvidia app ten ekran kartı sürücülerini kontrol edin güncelleyin Genişletmek için tıkla... ATI ama bu kart, nVidia app bunu görüntüler mi? Artı 0 Eksi
SLaughteR12345 dedi: Nvidia app ten ekran kartı sürücülerini kontrol edin güncelleyin Genişletmek için tıkla... ATI ama bu kart, nVidia app bunu görüntüler mi?
SLaughteR12345 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #14 Kayra342727 dedi: AMD bu. Genişletmek için tıkla... Farketmemisim pardon Sakuya Izayoi dedi: ATI ama bu kart, nVidia app bunu görüntüler mi? Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html Bu uygulamayı yüklemen daha iyi olur Artı 0 Eksi
Kayra342727 dedi: AMD bu. Genişletmek için tıkla... Farketmemisim pardon Sakuya Izayoi dedi: ATI ama bu kart, nVidia app bunu görüntüler mi? Genişletmek için tıkla... https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html Bu uygulamayı yüklemen daha iyi olur
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 22 Şubat 2025 #15 Bu arada sormayı unuttum bu sorunu yaşadıktan sonra sisteminizi yeniden başlattınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS sulukurabiye Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #16 Sakuya Izayoi dedi: Attığınız hata penceresinde "Genel/Sürücüler/Özellikler..." şeklinde devam eden bir kısım var o kısımdan olayları seçip açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Burası mı? Sakuya Izayoi dedi: Bu arada sormayı unuttum bu sorunu yaşadıktan sonra sisteminizi yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. SLaughteR12345 dedi: Farketmemisim pardon https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html Bu uygulamayı yüklemen daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Onu da yükleriz çözülmezse bakalım. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Attığınız hata penceresinde "Genel/Sürücüler/Özellikler..." şeklinde devam eden bir kısım var o kısımdan olayları seçip açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Burası mı? Sakuya Izayoi dedi: Bu arada sormayı unuttum bu sorunu yaşadıktan sonra sisteminizi yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. SLaughteR12345 dedi: Farketmemisim pardon https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html Bu uygulamayı yüklemen daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Onu da yükleriz çözülmezse bakalım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 22 Şubat 2025 #17 sulukurabiye dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Kartınız aşırı yüklenme sonucu devre dışı kalmış gibi duruyor. Belki yeniden başlatmaya ihtiyacı vardır. Artı 0 Eksi Çözüm
sulukurabiye dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Kartınız aşırı yüklenme sonucu devre dışı kalmış gibi duruyor. Belki yeniden başlatmaya ihtiyacı vardır.
KS KS sulukurabiye Picopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #18 Sakuya Izayoi dedi: Kartınız aşırı yüklenme sonucu devre dışı kalmış gibi duruyor. Belki yeniden başlatmaya ihtiyacı vardır. Genişletmek için tıkla... Başlatalım hemen o zaman öyle indirelim uygulamaları. Sakuya Izayoi dedi: Kartınız aşırı yüklenme sonucu devre dışı kalmış gibi duruyor. Belki yeniden başlatmaya ihtiyacı vardır. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatınca geri geldi. Gerçekten teşekkür ederim. Kayra342727 dedi: AMD bu. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Kartınız aşırı yüklenme sonucu devre dışı kalmış gibi duruyor. Belki yeniden başlatmaya ihtiyacı vardır. Genişletmek için tıkla... Başlatalım hemen o zaman öyle indirelim uygulamaları. Sakuya Izayoi dedi: Kartınız aşırı yüklenme sonucu devre dışı kalmış gibi duruyor. Belki yeniden başlatmaya ihtiyacı vardır. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatınca geri geldi. Gerçekten teşekkür ederim. Kayra342727 dedi: AMD bu. Genişletmek için tıkla...
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 22 Şubat 2025 #19 Bu hata genelde yeniden başlatma ile çözülüyor ancak tekrar yaşarsanız DDU ile ekran kartı sürücülerini silip tekrar yükleminizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Bu hata genelde yeniden başlatma ile çözülüyor ancak tekrar yaşarsanız DDU ile ekran kartı sürücülerini silip tekrar yükleminizi tavsiye ederim.