Virüs veya saçma sapan programların koyduğu başlatma programlarıdır. Ama yüksek ihtimalle virüs. Kaspersky kurup tam tarama yaptırın.Görev yöneticisinde başlangıç kısımına baktığımda saçma isimde programlar görüyorum. Acaba bu uygulamalar nedir bir bilgisi olan var mı?
Hocam sağ tıklayıp dosya konumuna bakarmısınız?Görev yöneticisinde başlangıç kısımına baktığımda saçma isimde programlar görüyorum. Acaba bu uygulamalar nedir bir bilgisi olan var mı?
Dosya konumuna gidip silebilir veya Auto runs ile silebilirsiniz.Görev yöneticisinde başlangıç kısımına baktığımda saçma isimde programlar görüyorum. Acaba bu uygulamalar nedir bir bilgisi olan var mı?
sağ tıklayınca sadece çevrim içi araya tıklayabiliyorumDosya konumuna gidip silebilir veya Auto runs ile silebilirsiniz.
O zaman dediğim gibi AutoRuns indirip silebilirsiniz. Rehber için:sağ tıklayınca sadece çevrim içi araya tıklayabiliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.