Çözüldü Görev Yöneticisindeki "cbdhsvc_2df2f" ve "CDPUserSvc_2df2f" Nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cardianor

Kilopat
2 Gündür bilgisayarım yavaşladı. Bende Görev Yöneticisine gireyim bellek kullanımına falan bakayım dedim. Ama sorun yok. Sonra bu 2 şüphelendiğim şeyi gördüm. Acaba virüs müdür? Sağ tık yapıp ayrıntılara bastığımda svchost.exe çıkıyor ve kullanıcı kısmında benim adım çıkıyor. Bir yerde görmüştüm svchost dosyasında kullanıcı adın gözüküyorsa virüs olabilir gibisinden acaba virüs mü? Yardımcı olabilir misiniz 🙏

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Gündür bilgisayarım yavaşladı. Bende Görev Yöneticisine gireyim bellek kullanımına falan bakayım dedim. Ama sorun yok. Sonra bu 2 şüphelendiğim şeyi gördüm. Acaba virüs müdür? Sağ tık yapıp ayrıntılara bastığımda svchost.exe çıkıyor ve kullanıcı kısmında benim adım çıkıyor. Bir yerde görmüştüm svchost dosyasında kullanıcı adın gözüküyorsa virüs olabilir gibisinden acaba virüs mü? Yardımcı olabilir misiniz 🙏

Eki Görüntüle 1573867

Eki Görüntüle 1573875
Görev yöneticisinden yapılan çıkarımlarla virüs tespiti yapılmaz. Yavaşlama nedeni ise (özellikle oyunları korsan indiriyorsanız) virüs olabilir. Bunu öğrenmek için Kaspersky ve MalwareBytes ile virüs taraması gerçekleştirin.

Aslında normalde virüs değil. Ama bazı virüsler bu şekilde de gözüküyor. Tarama yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı