Görev yöneticisindeki LayerManager Support nedir?

limonasiti

Hectopat
Selam arkadaşlar.

İlk kez konu açıyorum, yanlış yerde ise kusura bakmayın.
Bugün görev yöneticisinde görselini de ekleyeceğim, LayerManager Support olarak görünen ve aşırı kaynak ve güç tüketen bir durum gördüm. Görevi sonlandırmama rağmen hemen kendiliğinden geri geldi. Bunun ne olduğuna dair fikri, bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Bilgi verebilir mi? Google'dan araştırdım ama net bir şey göremedim.

Dosya Ekleri

• lms.jpg
    lms.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla bir çizim yada edit programı. ne oldununa bakmak için sağ tıklayıp özellikler kısmından tam adını ve dosya konumunu öğrenebilirsin.

Bildiğim kadarıyla bir çizim yada edit programı. ne oldununa bakmak için sağ tıklayıp özellikler kısmından tam adını ve dosya konumunu öğrenebilirsin.
Özelliklerde, ASUS\AURA lighting effect add-on olarak gözüküyor. Asus'un otomatik yüklenen ışıklandırma yazılımı mı neden oluyor acaba?

İş için kullandığın bir program var mı?
Bir ara lazım olduğu için Autocad kurmuştum o duruyor.

Unreal Engine kullanıyor musun?
Hayır yükle değil. Kullanmıyorum

Teşekkürler Arkadaşlar,
Asus Armoury Create yazılımı ile Kasa ışıklandırmasını (RGB'lerini) kapattım ve kaynak kullanımı son buldu. Sebep: Kasa RGB'leriymiş.

Daha doğrusu: Uyarlamalı RGB seçeneği buna sebep oluyor. Diğer RGB seçenekleri (Akıllı, Nefes, Gökkuşağı vb.) makul oranda görünürken, "Uyarlama" RGB seçeneği kaynak kullanımını yükseltiyor Bilginize.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı