Sağ tıklayıp dosya konumunu aç basın ve ss atın bize.Merhaba arkadaşlar. Şimdiden iyi bayramlar dilerim. Görev Yöneticisi, başlangıç kısmında otoklavye diye bir şey var ama hakkında bir bilgi bulamadım ne olduğunu bilen var mı?
Eki Görüntüle 1748535
Merhaba arkadaşlar. Şimdiden iyi bayramlar dilerim. Görev Yöneticisi, başlangıç kısmında otoklavye diye bir şey var ama hakkında bir bilgi bulamadım ne olduğunu bilen var mı?
Eki Görüntüle 1748535
Hiç öyle bir program görmedim. Kaspersky ile tarayın sistemi.
Ek olarak sağ tıklayıp dosya konumun açma varsa ekran görüntüsü atınız.
Maalesef dosyana konumu ibaresi aktif değil. Malwarebyte ile geniş tarama yaptım 4-5 saat bi şey çıkmadı. Daha öncesinde bi oyun için macro indirmiştim şuan arkadaş diyince aklıma geldi, kaldırmıştım ya da virüs bulduğu için malwarebyte silmişti o yüzden böyle kalmış olabilir.Sağ tıklayıp dosya konumunu aç basın ve ss atın bize.
Haklı olabilirsiniz. Bi macro programı indirmiştim, Malwarebyte virüs bulmuştu öyle silinmişti, o olabilir. Ama kaldı burda böyle, irrite ediyorWindows'a ait bir program gibi durmuyor, daha önce bununla ilgili program kurmuş sonradan düzgün bir şekilde kaldırmamış olabilirsiniz.
Maalesef dosyana konumu ibaresi aktif değil. Malwarebyte ile geniş tarama yaptım 4-5 saat bir şey çıkmadı. Daha öncesinde bir oyun için macro indirmiştim şu an arkadaş deyince aklıma geldi, kaldırmıştım ya da virüs bulduğu için malwarebyte silmişti o yüzden böyle kalmış olabilir.
Haklı olabilirsiniz. Bir macro programı indirmiştim, Malwarebyte virüs bulmuştu öyle silinmişti, o olabilir. Ama kaldı burada böyle, irrite ediyor![]()
Olsa da kaldırsam...Hocam programı denetim masasında kaldırın, sorununuz düzelir diye düşünüyorum.
Olsa da kaldırsam...
Link paylaşırsanız eğer.Hocam benzer bir konu burada var göz atabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.