Çözüldü Görev yöneticisindeki Precision yazılımı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdn Can

Hectopat
Daha fazla  
Düzenlenmiş metin (kelime eklemeden ve çıkarmadan, sadece imla ve akış düzenlemesiyle):

Arkadaşlar, görselde görünen Precision hizmeti eklenmiş. Buraya ne olduğunu veya nereden geldiğini bilen var mı acaba?

Son Windows güncellemeleri tamamen yapıldı.

PC'ye son zamanlarda hiçbir şey yüklemedim, sadece RDR 2 Türkçe yama yapmıştım. Forumda paylaşılan, kopyala-yapıştır olan yamadan.

Bu Precision nedir? Bir virüs falan mı yemişim?

Masaüstünde sağ tık yaptığımda görüntü ayarları kısmı açılmıyor.

Ekran donup kalıyor, çözünürlük ve Hz'sini göremiyorum; o kısım gelmiyor.

Windows güncellemelerini geri mi alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AutoRuns uygulamasını indirin ve bakın bakalım neymiş.
Wise Registry Cleaner ve Tweaker ile Windows'u onarmayı deneyin.
Ardından Win + R -> CMD -> CTRL + SHIFT + ENTER ->
Bash:
color b & cls & ipconfig /release & cls & ipconfig /renew & cls & ipconfig / flushdns & cls & netsh advfirewall reset &repair - bde & cls & sfc / scannow & cls & dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /RestoreHealth & cls & dism.exe /online /cleanup-image /checkhealth & cls & dism.exe /online /cleanup-image /ScanHealth & cls & dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth  & cls & dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth /source:WIM:X:\Sources\Install.wim:1 /limitaccess
AutoRuns uygulamasını indirin ve bakın bakalım neymiş.
Wise Registry Cleaner ve Tweaker ile Windows'u onarmayı deneyin.
Ardından Win + R -> CMD -> CTRL + SHIFT + ENTER ->
Bash:
color b & cls & ipconfig /release & cls & ipconfig /renew & cls & ipconfig / flushdns & cls & netsh advfirewall reset &repair - bde & cls & sfc / scannow & cls & dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /RestoreHealth & cls & dism.exe /online /cleanup-image /checkhealth & cls & dism.exe /online /cleanup-image /ScanHealth & cls & dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth  & cls & dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth /source:WIM:X:\Sources\Install.wim:1 /limitaccess

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…