Çözüldü Görev Yöneticisi'nden kapatılan program yeniden başlatmada açılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kritik şeyleri kapatırsanız, sistem yeniden açıldığında yeniden başlamış olurlar bir sorun oluşmadıkça. Ayrıca belirli kritik şeyleri kapatmaya çalıştığınızda size direkt bilgisayarınızı kapatmanızı söyleyecektir.
Bilgisayar başlangıcında açılmaya programlandıysa açılması için herhangi bir engel yok. Görev Yöneticisi, sadece o oturum için sonlandırmış oluyor.

Görev Yöneticisi > Başlangıç kısmından veya ilgili programların ayarlarından başlamalarını engelleyebilirsiniz. Ayrıca zamanlanmış bir hizmet varsa onları da devre dışı bırakmanız gerekir.
 
Bilgisayar başlangıcında açılmaya programlandıysa açılması için herhangi bir engel yok. Görev yöneticisi, sadece o oturum için sonlandırmış oluyor.

Görev yöneticisi > başlangıç kısmından veya ilgili programların ayarlarından başlamalarını engelleyebilirsiniz. Ayrıca zamanlanmış bir hizmet varsa onları da devre dışı bırakmanız gerekir.

Program derken svchost gibi şeyleri kastediyorum.
Bunlar gibi.
 

Dosya Ekleri

  • 1615278183198.png
    1615278183198.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 61
Program derken svchost gibi şeyleri kastediyorum.
Bunlar gibi.
Hocam onu kapatamazsınız ama diyelim ki kapattınız C nin içindeki windowsdaki bütün dll'lerin çalışmasını engellemiş olursunuz. Bütün windows dll'leri o programa bağlıdır.
 

Geri
Yukarı