Görev yöneticisini açınca kullanımlar azalıyor

12345

Centipat
Ara sıra bilgisayar donuyor görev yöneticisini açınca. %100 işlemci ve %80 RAM kullanımı olan kullanimlar açınca %5 %10 civarına düşüyor, kapatıp bir daha açınca yine aynısı oluyor. Huylandım, format atmalı miyim? Antivirüs ile tam tarama yaptım fakat bir şey çıkmadı, sizce ne yapmalıyım?

%100 işlemci ve %80 RAM kullanımı olan kullanimlar.

Görev yöneticisinin açılma anında işlemci kullanımının tavan yapması normal kabul edilebilir. Ancak RAM kullanımının %80 olmasını anlayamadım. O kullanımlara sebep olan uygulamayı tespit edebilir misiniz acaba?

He o zaman sorun yok ama başka bir sorum daha var Kaspersky genelde %15-30 işlemci kullanıyor bu normal midir? Ve de format atmama gerek yok değil mi?
Görev yöneticisinin açılma anında işlemci kullanımının tavan yapması normal kabul edilebilir. Ancak RAM kullanımının %80 olmasını anlayamadım. O kullanımlara sebep olan uygulamayı tespit edebilir misiniz acaba?
Ram 80 den 60 a düşüyor 4gb olduğundan diye düşündüm başka bir nedeni varmıdır ? Boşta %60 civarı çünkü.

He o zaman sorun yok ama başka bir sorum daha var Kaspersky genelde %15-30 işlemci kullanıyor bu normal midir?

Ram 80 den 60 a düşüyor 4gb olduğundan diye düşündüm başka bir nedeni varmıdır ? Boşta %60 civarı çünkü.
Çok görünüyor. Daha iyi bilenler baksın. Yüzde 30 kullanım ağır bana göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00