Görsel oluşturma konusunda AI önerisi

Yer
Mersin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Pro 16" M1 Pro Silver
Meslek
Ağa/Paşa
Merhaba ben yakınlarımın fotoğraflarını yükleyip onların fotoğraflarını, yüksek çözünürlükte, tam olarak anlattığım gibi çizebilen ve kaliteli bir çıktı veren yapay zeka arayışındayım. Kaliteli olduktan sonra ücretli olup olmaması önemli değil. Şimdiden teşekkürler.

Leonardo AI var yazdıklarınızı çizime dönüştüren saniyeler içinde.

Çizgi film veya pastel grafikten öte gerçek hayat grafiği niteliğinde çiziyor mu hocam bir de ücretsiz mi ücretli mi?

1741211671743.png

Söyle bir şey hocam isterseniz bir şey çizdireyim.

Merhaba ben yakınlarımın fotoğraflarını yükleyip onların fotoğraflarını, yüksek çözünürlükte, tam olarak anlattığım gibi çizebilen ve kaliteli bir çıktı veren yapay zeka arayışındayım. Kaliteli olduktan sonra ücretli olup olmaması önemli değil. Şimdiden teşekkürler.
Ben de bunu yapmak için kendimi geliştiriyorum. Planım sevdiğim yakınlarımın (hayatta veya değil) model dosyalarını (lora) tek tek oluşturup foto/video şeklinde istediğim içerikler üretebilmek. Bunu başarabilirsem bionluk gibi sitelerden talepler kabul edeceğim. Kulağa basit gibi gelse de iyi işçilik ve bilgi isteyen bir sektör

Çizdi mi hocam?
Hocam bilgisayarı sabaha kadar açık bıraktım yine de çizmedi.

Ben de bunu yapmak için kendimi geliştiriyorum. Planım sevdiğim yakınlarımın (hayatta veya değil) model dosyalarını (lora) tek tek oluşturup foto/video şeklinde istediğim içerikler üretebilmek. Bunu başarabilirsem bionluk gibi sitelerden talepler kabul edeceğim. Kulağa basit gibi gelse de iyi işçilik ve bilgi isteyen bir sektör
Hocam aynen ben de bu sebepten dolayı görsel oluşturmak istiyorum hayatta olmayan aile fertleri için ancak henüz bulamadım hangi ai i kullanmam gerektiğini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı