Görsel oluşturmanın halen bir anlamı var mı?

unwanted

Decapat
Daha fazla  
Yani ne bileyim de ya da herhangi bir tasarım? Onlarca saat uğraştığım 3D model ve illüstrasyona yapay zekaya yaptırmışsın diyorlar, o kadar uğraşıyorsun zaten bunu yapay zeka 2 saniyede yapıyor diyorlar.

Zaten yapıyor da ne bileyim dijital sanatın bir anlamı kalmadı ve kalmıyor gibi. Cin Ali çizemeyen adamlar yapay zekaya yaptırdığı 3D model tasarım veya illüstrasyonla, sanki kendi çizmiş gibi bak nasıl yapmışım diye övünüyor.

Neden kapkara bir evrenin içinde yuvarlak bir cisimde yaşıyoruz gibi dijital tasarım ve çizimin anlamsızlığını düşünmekten anlamı kaldı mı kalmadı mı diye paradoksa düştüm yani.

Taksicilik falan mı yapsam ne yapsam?

Yani ne bileyim de ya da herhangi bir tasarım? Onlarca saat uğraştığım 3D model ve illüstrasyona yapay zekaya yaptırmışsın diyorlar, o kadar uğraşıyorsun zaten bunu yapay zeka 2 saniyede yapıyor diyorlar.

Zaten yapıyor da ne bileyim dijital sanatın bir anlamı kalmadı ve kalmıyor gibi. Cin Ali çizemeyen adamlar yapay zekaya yaptırdığı 3D model tasarım veya illüstrasyonla, sanki kendi çizmiş gibi bak nasıl yapmışım diye övünüyor.

Neden kapkara bir evrenin içinde yuvarlak bir cisimde yaşıyoruz gibi dijital tasarım ve çizimin anlamsızlığını düşünmekten anlamı kaldı mı kalmadı mı diye paradoksa düştüm yani.

Hocam yapay zekanın tehdit etmediği bir iş kolu var mı bilmiyoruz o yüzden yorumlara aldanmadan devam edebilirsiniz.

Geceleri taksiye çık, bence.

Hocam dediğiniz olay kolaymı madde bağımlılarıyla uğraşmak vb insan tiplemeleri çok değişik.

Şu an temel seviyede olduğun için öyledir. İlerledikçe geliştikçe farkını belli edeceksin. Yapay zeka her iş kolunda ortalama altı olan insanların işini bitirecek. Asıl iş olarak dijital çizim düşünüyorsan o bir az riskli. Ek iş olarak on numara da asıl iş olarak zor çünkü gelişmen için çok emek vermen çok zaman harcaman gerekecek ve bu süreçte hiç para kazanamayacaksın.

Şu an temel seviyede olduğun için öyledir. İlerledikçe geliştikçe farkını belli edeceksin. Yapay zeka her iş kolunda ortalama altı olan insanların işini bitirecek. Asıl iş olarak dijital çizim düşünüyorsan o bir az riskli. Ek iş olarak on numara da asıl iş olarak zor çünkü gelişmen için çok emek vermen çok zaman harcaman gerekecek ve bu süreçte hiç para kazanamayacaksın.

Gören de kendisi marvel'da çalışıyor zanneder nerden biliyon la benim temel seviyede olduğu mu? nerde çalıştığı mı? ne iş yaptığı mı acaba?

Kaç tane ciddi projelerde, oyunlarda, mimari mühendis alanlarında görselleştirmelerde cgi ve vfx alanlarında iş yaptım gelmiş temel seviye diyor.

Yapamayzeka ve yapamayanların "yapıyoruz" ezikliklerinin yansıması o. Ha jenerasyonel olarak hiçbir şey yapmayan birkaç neslin kolay para açısından sistemi çökertmeleri de cabası. Sistemin çökmesinin planlaması da başka bir pazar konusu olsun.

Ben seviyorum iş konusunda öyle bir yere geldiğinde konu "Lütfen, yapın ve ben sizden öğreneyim" diyorsun sonra yapana kadar bir para ve zaman harcamalarını izleyip, büyük ya da küçük bir şey değiştirene kadar saç baş yolmalarını izliyorum. Sonra zaten fakir olduklarından dolayı ellerindekiyle yetiniyorlar.

Temmuzdan bu yana işler kesattı, lakin bunun ana sebebi yapamay zeka değil - ülkede para yok, parası olan fakirlerle de ben çalışamıyorum, yurtdışından bir iş bekliyorum.

Temel mi? Temeli sağlam bir insan kendisi. Takılma boşver, hiçbir bilgin yazmıyor - nereden bilsin sen kimsin?

1765100216512.png

Gören de kendisi marvel'da çalışıyor zanneder nerden biliyon la benim temel seviyede olduğu mu? nerde çalıştığı mı? ne iş yaptığı mı acaba?

Kaç tane ciddi projelerde, oyunlarda, mimari mühendis alanlarında görselleştirmelerde cgi ve vfx alanlarında iş yaptım gelmiş temel seviye diyor.
Evet kardeşim haklısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı