SkyHawking
Hectopat
Scala. Monte Carlo paket diye geçiyor bunlar. Şundan:Tasarımdan bir Skoda olduğunu görebiliyorum ama tam model söyleyemedim. Scala sandım ama multimedia tuşları aynı değil. Kamiq falan da değil gibi gördüm ama ambiyans aydınlatma da var.
Eki Görüntüle 2331802
Arkadaşlar ekteki görselden aracın modeline dair bir tahminde bulunabilir miyiz? Bu görselden anlaşılması zor biliyorum ama tahminlerinizi bekliyorum![]()
Arkadaşlar ekteki görselden aracın modeline dair bir tahminde bulunabilir miyiz? Bu görselden anlaşılması zor biliyorum ama tahminlerinizi bekliyorum![]()
iyi ilerledin hocamNedense Peugeot diyesim geldi ama hangisi bilemem.
Civic yeni modeli belki olabilir baktım bayağı benziyorlar.
Opel bile olabilir bu çeşit üstte multimedya çoğu araçta var olmayana takılabiliyor zor biraz ben pes.
Scala. Monte Carlo paket diye geçiyor bunlar. Şundan:Tasarımdan bir Skoda olduğunu görebiliyorum ama tam model söyleyemedim. Scala sandım ama multimedia tuşları aynı değil. Kamiq falan da değil gibi gördüm ama ambiyans aydınlatma da var.
Eki Görüntüle 2331802
Analar neler doğuruyorScala. Monte Carlo paket diye geçiyor bunlar. Şundan:
Monte Carlo olması, karbon fiber görünümlü yolcu tarafı konsoldan ayırt edilebilir. Multimedya da buraya atılan görseldekiyle aynı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.