Çözüldü Görselde olan aracın modeli ne olabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SkyHawking

Hectopat
Arkadaşlar ekteki görselden aracın modeline dair bir tahminde bulunabilir miyiz? Bu görselden anlaşılması zor biliyorum ama tahminlerinizi bekliyorum :)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-10-18 at 01.56.03_41b01ff7.jpg
    WhatsApp Image 2024-10-18 at 01.56.03_41b01ff7.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tasarımdan bir Skoda olduğunu görebiliyorum ama tam model söyleyemedim. Scala sandım ama multimedia tuşları aynı değil. Kamiq falan da değil gibi gördüm ama ambiyans aydınlatma da var.

Eki Görüntüle 2331802
Scala. Monte Carlo paket diye geçiyor bunlar. Şundan:

1729277946454.png

Monte Carlo olması, karbon fiber görünümlü yolcu tarafı konsoldan ayırt edilebilir. Multimedya da buraya atılan görseldekiyle aynı.
Tasarımdan bir Skoda olduğunu görebiliyorum ama tam model söyleyemedim. Scala sandım ama multimedia tuşları aynı değil. Kamiq falan da değil gibi gördüm ama ambiyans aydınlatma da var.

1729207153799.png

Arkadaşlar ekteki görselden aracın modeline dair bir tahminde bulunabilir miyiz? Bu görselden anlaşılması zor biliyorum ama tahminlerinizi bekliyorum :)

Nedense Peugeot diyesim geldi ama hangisi bilemem.

Civic yeni modeli belki olabilir baktım bayağı benziyorlar.
Opel bile olabilir bu çeşit üstte multimedya çoğu araçta var olmayana takılabiliyor zor biraz ben pes.

Son düzenleme:
Nedense Peugeot diyesim geldi ama hangisi bilemem.

Civic yeni modeli belki olabilir baktım bayağı benziyorlar.
Opel bile olabilir bu çeşit üstte multimedya çoğu araçta var olmayana takılabiliyor zor biraz ben pes.
iyi ilerledin hocam :D

Araç, büyük ihtimalle son model ve multimedya sisteminde değişiklik yok.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2331802
Scala. Monte Carlo paket diye geçiyor bunlar. Şundan:

1729277946454.png

Monte Carlo olması, karbon fiber görünümlü yolcu tarafı konsoldan ayırt edilebilir. Multimedya da buraya atılan görseldekiyle aynı.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı