Görselde olan ayakkabı nasıl bulunur?

Adidas x Bad Bunny forum low sanırsam yada düz forum low ancak üstünde Benito modeli yazıyor, benitoyada gram benzemiyor. Çakma falan mı bu :D?

Siyah beyaz diye belirtmiş konuda...
Çakma :D 44 numarası vardı yoksa mağazada varda aşırı güzel

Üstünde benito diye yazdığına göre Bad Bunny serisinden bir ayakkabı ona en benzer Forum Low bulunuyor.
Forum low bunun kadar hoşuma gitmiyor

Markası Adidas nite jogger neden Google Lens de aratıp bakmadın rahatça bulursun öyle.
Arattımda forum low modeli çıkıyor ;(

Hocam Forum Low'un çakmasını yapmışlar ama kendileri çapındada bişeyler denemişler tasarımında. Yoksa böyle bi model ya yok yada ben böyle bi modeli bilmiyorum. Forum Low hoşunuza gitmiyorsa nike tarafına falanda bakabilirsiniz isterseniz benzer modeller vardır illaki. Asics'inde ayakkabıları güzel attığınız ayakkabıyı Asicsin bi modeline benzettim ama bulamadım onu.

Hocam forum Low'un çakmasını yapmışlar ama kendileri çapındada bir şeyler denemişler tasarımında. Yoksa böyle bir model ya yok ya da ben böyle bir modeli bilmiyorum. Forum Low hoşunuza gitmiyorsa Nike tarafına falan da bakabilirsiniz isterseniz benzer modeller vardır illaki. Asics'inde ayakkabıları güzel attığınız ayakkabıyı asicsin bir modeline benzettim ama bulamadım onu.

Şu ana kadar zaten Nike kullanıyordum, sıkıldım artık herkeste Nike var.

Ancak ithal kaliteli çakma satan birkaç yerde belki bulursunuz,ayrıca kaliteli çakma yoktur ama diğerlerinden daha iyi kalitede olanı vardır ya forum low yada çakma.

Şu ana kadar zaten Nike kullanıyordum, sıkıldım artık herkeste Nike var.

O zaman dediğim gibi Asics'e bakabilirsiniz. Veya Adidas'ın başka modellerinede bakabilirsiniz. Campus öneririm bende 00s Carbon oranege var süet güzel oluyor rahatta bir ayakkabı. Pumanında güzel ayakkabıları var. Speedcat olsun X-ray olsun güzel modeller bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı