Görselde Virustotal sonucu olan dosya virüs müdür?

Warez program olduğu için bu AV'lere düşmüş, bunlara inanırsak benim bilgisayara benzin döküp yakmam lazım daha az evvel WinSetupFromUSB tehlikeli bir virüs uyarısı yedim.
hocam sadece bu çıktı

sadece bu çıktı abi

bilgisayarı sıfırlayıp fabrika ayarlarınamı dönsün yoksa formatmı atayım ?

bi ya virüs anakarta girdiyse
Anakarta virüs girmesinin imkanı yok çünkü depolama birimi yok dediğin şekilde belki önbelleğe alınır orada da kullanılıp silinir yani kafan rahat olsun barınamazlar sistem parçalarında

Bu reklam virüsü bilgisayarında arkada reklam izletir ve para kazanır buradan silebilirsin bilgisayarı yavsşlatır
format atayımmı abi çünkü ailemin kartlarını girmem gerekli yarın al sat işlemi falan yapacağım kriptoda

format atayımmı abi çünkü ailemin kartlarını girmem gerekli yarın al sat işlemi falan yapacağım kriptoda
Hocam diğer programlarda bir sonuç çıkmamış sana at ya da atma diyemem kafan rahat olacaksa atabilirsin format ama malwarebytes üzerinde çıkan virüsleri sildiysen ben bu şekilde kullanmaya devam ederdim en son ne zaman format attın

hayatımda hiç format atmadım pc yi alalı 6 ay oldu

Hayatımda hiç format atmadım PC'yi alalı 6 ay oldu.

6 ayda bir sorun olmaz diye düşünüyorum korsan yazılım indirmediyseniz bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz Windows Defender açıksa ve Kaspersky tam zamanlı koruma açıksa çıkan virüsleride sildiyseniz sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…