Warez program olduğu için bu AV'lere düşmüş, bunlara inanırsak benim bilgisayara benzin döküp yakmam lazım daha az evvel WinSetupFromUSB tehlikeli bir virüs uyarısı yedim.
Warez program olduğu için bu AV'lere düşmüş, bunlara inanırsak benim bilgisayara benzin döküp yakmam lazım daha az evvel WinSetupFromUSB tehlikeli bir virüs uyarısı yedim.
Bunlar zararlı trojan virüslerinden değil gibi bunlar sadece kullanıcının bilgisayarını izleyip reklam şirketlerine nerelerde gezdiğini nelerle uğraştığının bilgilerini satar malware bytes ile taratıp virüsleri sil ve Kaspersky yükle bundan sonrası için bilgisayarını korur
Anakarta virüs girmesinin imkanı yok çünkü depolama birimi yok dediğin şekilde belki önbelleğe alınır orada da kullanılıp silinir yani kafan rahat olsun barınamazlar sistem parçalarında
Hocam diğer programlarda bir sonuç çıkmamış sana at ya da atma diyemem kafan rahat olacaksa atabilirsin format ama malwarebytes üzerinde çıkan virüsleri sildiysen ben bu şekilde kullanmaya devam ederdim en son ne zaman format attın
Hocam diğer programlarda bir sonuç çıkmamış sana at ya da atma diyemem kafan rahat olacaksa atabilirsin format ama malwarebytes üzerinde çıkan virüsleri sildiysen ben bu şekilde kullanmaya devam ederdim en son ne zaman format attın
6 ayda bir sorun olmaz diye düşünüyorum korsan yazılım indirmediyseniz bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz Windows Defender açıksa ve Kaspersky tam zamanlı koruma açıksa çıkan virüsleride sildiyseniz sorun çıkmaz.