- Makaleler
- 5
Warez program olduğu için bu AV'lere düşmüş, bunlara inanırsak benim bilgisayara benzin döküp yakmam lazım daha az evvel WinSetupFromUSB tehlikeli bir virüs uyarısı yedim.
Warez program olduğu için bu AV'lere düşmüş, bunlara inanırsak benim bilgisayara benzin döküp yakmam lazım daha az evvel WinSetupFromUSB tehlikeli bir virüs uyarısı yedim.
Bunlar zararlı trojan virüslerinden değil gibi bunlar sadece kullanıcının bilgisayarını izleyip reklam şirketlerine nerelerde gezdiğini nelerle uğraştığının bilgilerini satar malware bytes ile taratıp virüsleri sil ve Kaspersky yükle bundan sonrası için bilgisayarını korur
Anakarta virüs girmesinin imkanı yok çünkü depolama birimi yok dediğin şekilde belki önbelleğe alınır orada da kullanılıp silinir yani kafan rahat olsun barınamazlar sistem parçalarındabilgisayarı sıfırlayıp fabrika ayarlarınamı dönsün yoksa formatmı atayım ?
bi ya virüs anakarta girdiyse
sildim sorun ortadan kalktımı artıkDosya konumu gözükmüyor ancak aynı şeyi bulmuş gibi gözüküyor, siliniz efendim.
Bu reklam virüsü bilgisayarında arkada reklam izletir ve para kazanır buradan silebilirsin bilgisayarı yavsşlatır
format atayımmı abi çünkü ailemin kartlarını girmem gerekli yarın al sat işlemi falan yapacağım kriptodaBu reklam virüsü bilgisayarında arkada reklam izletir ve para kazanır buradan silebilirsin bilgisayarı yavsşlatır
Hocam diğer programlarda bir sonuç çıkmamış sana at ya da atma diyemem kafan rahat olacaksa atabilirsin format ama malwarebytes üzerinde çıkan virüsleri sildiysen ben bu şekilde kullanmaya devam ederdim en son ne zaman format attınformat atayımmı abi çünkü ailemin kartlarını girmem gerekli yarın al sat işlemi falan yapacağım kriptoda
hayatımda hiç format atmadım pc yi alalı 6 ay olduHocam diğer programlarda bir sonuç çıkmamış sana at ya da atma diyemem kafan rahat olacaksa atabilirsin format ama malwarebytes üzerinde çıkan virüsleri sildiysen ben bu şekilde kullanmaya devam ederdim en son ne zaman format attın
Hayatımda hiç format atmadım PC'yi alalı 6 ay oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.