Görseldeki 700W güç kaynağının modeli nedir?

Merhaba, uzun süre önce lokal bir bilgisayarcıdan topladığım sistemdeki güç kaynağımın modelini bulamadım. Maalesef fatura kutu vs. ulaşamıyorum, üstüne baktığımda da herhangi bir marka ibaresi göremedim. Görselini bırakıyorum, yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1698274

Tam takır C4.

NZXT C550 550W Alma ihtimalim var İstanbul'dan. 6600XT 6700XT gibi sistemleri kaldırır mı acaba? 1300 TL'ye en iyi PSU bu gibi duruyor.
Evet, 1300 TL'ye çok iyi PSU. 6600 XT'yi kaldırır, 6700 XT'yi de kaldırır da ötesi için daha yüksek PSU'lar almak daha mantıklı olur.

Evet, 1300 TL'ye çok iyi PSU. 6600 XT'yi kaldırır, 6700 XT'yi de kaldırır da ötesi için daha yüksek PSU'lar almak daha mantıklı olur.

Daha üst bir ekran kartı alacağımı sanmıyorum zaten işlemci Ryzen 5 5500 daha üst seviyelerde darboğaz yapacak çünkü o zaman 1300 TL'ye C550 tercih edeceğim teşekkürler.

Merhaba, uzun süre önce lokal bir bilgisayarcıdan topladığım sistemdeki güç kaynağımın modelini bulamadım. Maalesef fatura kutu vs. ulaşamıyorum, üstüne baktığımda da herhangi bir marka ibaresi göremedim. Görselini bırakıyorum, yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1698274

700W gücünde C4 patlayıcı :) bir an önce iyi bir PSU alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı