Görseldeki 700W güç kaynağının modeli nedir?

O kadar mı kötü ya ben de bir de tamir ettirmeyi düşünüyordum uzak duruyorum o zaman.

Ondan değil... PSU hakkında pek bilgi yok. Yani kötü olup olmadığına dair elde veri yok. Bomba falan da değil ayrıca. "PSU cables melted" yazarsanız tonla konu çıkacak modelden bağımsız olarak böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünün kablo detaylarını hiçbir yerde göremedim benim CPU güç girişim anakart 4 pin, ekran kartı ise 8+6 uyumlu mudur acaba bilginiz var mı?
Kendim kullanıyorum aynı PSU'yu, uyumlu.

Buyurun:

1693295568455.png

Ondan değil... PSU hakkında pek bilgi yok. Yani kötü olup olmadığına dair elde veri yok. Bomba falan da değil ayrıca. "PSU cables melted" yazarsanız tonla konu çıkacak modelden bağımsız olarak böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünün içini açmayı deniyorum açabilirsem görsel paylaşırım sizinle.

12V kanalından 42A verebiliyor, 700W'lık bir PSU'ya göre bayağı düşük bir değer değil mi?

Öyle de direkt bir kalite göstergesi değil o. Topolojisini gösteriyor. Topoloji bir kalite göstergesi ama tek başına değil. Şimdi o topoloji içerisinde iç yapısı nasıl ona bakacağız.

Misal CV550'de bu model ile aynı topolojiyi kullanıyor ama kalitesiz bir unit değil.

@Oreki @Sir Benjamin
Etiketlediğim için kusura bakmayın PSU konusunda bilgili sizleri tanıyorum sadece.
Estağfirullah.

Artık değiştirin, aylar önceki mesajıma baktığımda da bu ünite hakkındaki tutumumun negatif olduğunu görüyorum. Oreki yeni PSU önerisi konusunda size yardımcı olacaktır, başka bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin.

İçini açabildim iç kısmı bu şekilde incelerseniz sevinirim tamir ettirmeye değer ise kablosunu değiştirmem benim için iyi olur yoksa yarın gidin yenisini alacağım. Daha net bir görsele ihtiyacınız olursa paylaşabilirim.
@Sir Benjamin.
@Oreki

Dosya Ekleri

• IMG_20230829_183450.jpg
    IMG_20230829_183450.jpg
    252,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20230829_183444.jpg
    IMG_20230829_183444.jpg
    184,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular