Görseldeki Air Force 1 sculpt orijinal mi?

Merhaba, HB üzerinden bir satıcıdan Nike Air Force 1 sculpt aldım. İlk defa bir Air Force aldığım için orijinallik konusunda emin olamıyorum. YouTube'dan nasıl anlayabileceğimize dair araştırma yaptım fakat hepsi klasik af 1 modeli için anlatmışlar pek işime yaramadı. Belki bu modelden anlayan bir ayakkabı gurusu vardır diye danışmak istedim.

Ucuna bastırınca birinin eski haline dönüp diğerinin dönmemesi harici ben bir hata vb. göremedim. Bu ne kadar önemli onu da bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_2593.jpeg
    IMG_2593.jpeg
    233,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2590.jpeg
    IMG_2590.jpeg
    173,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2588.jpeg
    IMG_2588.jpeg
    211,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2589.jpeg
    IMG_2589.jpeg
    165,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_2592.jpeg
    IMG_2592.jpeg
    151,3 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba, HB üzerinden bir satıcıdan Nike Air Force 1 sculpt aldım. İlk defa bir Air Force aldığım için orijinallik konusunda emin olamıyorum. YouTube'dan nasıl anlayabileceğimize dair araştırma yaptım fakat hepsi klasik af 1 modeli için anlatmışlar pek işime yaramadı. Belki bu modelden anlayan bir ayakkabı gurusu vardır diye danışmak istedim.

Ucuna bastırınca birinin eski haline dönüp diğerinin dönmemesi harici ben bir hata vb. göremedim. Bu ne kadar önemli onu da bilmiyorum.

Hocam ürünün linkini atarsanız daha yaralı olabilir.

Hocam ürünün linkini atarsanız daha yaralı olabilir.
Nike Air Force 1 Sculpt High Unisex Spor Ayakkabı DC3590-101

Nike Air Force 1 Sculpt High Unisex Spor Ayakkabı DC3590-101

Hiçbir resmi satıcıda büyük numara bulamadım hep 39-40’a kadar satıyorlardı. Ayakkabının kesinlikle orijinal olması gerektiğini düşünüyorum sağlık açısından o yüzden sorun ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı