Görseldeki aletin ismi nedir?

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Antalya'ya tanıdığımız bir alman arkadaşın evine 1 haftalık tatile geldik. Alt kat ve üst katta bu aletlerden 4 5 tane var Alexa gibi konuşuyor ancak Almanca tabii. Yine de İngilizce müzik çal falan deyince çalıyor ve ses kalitesi çok güzel gerçekten. Üstüne basınca açılıyor renkler falan çıkıyor Apple ürünü. İsmi nedir acaba? Kendi evimizede alacağız sanırım.

Dosya Ekleri

• IMG20220718022134.jpg
    IMG20220718022134.jpg
    162,2 KB · Görüntüleme: 137
Apple, HomePod ürünü. Yeni bir ürün ve Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı belli değildi. Yurt dışında 99-100 dolar gibi bir fiyatı vardı. Türkiye'de çok daha pahalıdır diye tahmin ediyorum. Şu an Türkiye'de var mı bilmiyorum.

Apple, homepod ürünü. Yeni bir ürün ve Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı belli değildi. Yurt dışında 99-100 dolar gibi bir fiyatı vardı. Türkiye'de çok daha pahalıdır diye tahmin ediyorum. Şu an Türkiye'de var mı bilmiyorum.

Sadece IPhone'lar için geçerlimi hocam? Bir de sanırım Türkçe si yok değil mi daha? Tüm odalara 1 tane alsam 12000 14000 lira tutuyor gerçi o ayrı konu...

Türkçe dil desteği yok diye biliyorum. Siri'yi kullanıyor ve bu yüzden sadece IPhone'lar için geçerli galiba.

Anladım. Bu alete benzer bir alet önerisi içinde ek bir konu açayım ben. TR desteği olsa bir de IPhone'um olsa belki alabilirdim 1 tane ama 2 side yok ne yazık ki. Tanıdığımız kişi Almanya'dan her odaya getirmiş 1 tane vallahi muhteşem.

Anladım. Bu alete benzer bir alet önerisi içinde ek bir konu açayım ben. TR desteği olsa bir de IPhone'um olsa belki alabilirdim 1 tane ama 2 side yok ne yazık ki. Tanıdığımız kişi Almanya'dan her odaya getirmiş 1 tane vallahi muhteşem.
Birçok teknolojik ürün maalesef ki Türkiye'de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı