Daha fazla
Fotoda cıkmiyor pek ama orada 2 tane pin var onlardan biri biraz egilmis. Kopma yok bir de boya gitmiş, o gözüküyor sorun çıkarır mı sizce PSU yok diye test edemiyorum çünkü.
Hocam ramin altı hemen üst tarafta sorun yokBir de anakartın diğer yüzünü at sanırım pasif soğutma bağlantısı. Şöyle olabilir chipset vs artık orada ne varsa tam temas etmez bu da ısıyı iyi yaymaz o olabilir. Fotoğrafı biraz daha kaliteli çekersen sanki işlem yapılmış gibi duruyor.
Garantisi olan karta işlem yapmazlar alan arkadaşa sordum dedi çalışıyordu psu bulursam test edicemBir de anakartın diğer yüzünü at sanırım pasif soğutma bağlantısı. Şöyle olabilir chipset vs artık orada ne varsa tam temas etmez bu da ısıyı iyi yaymaz o olabilir. Fotoğrafı biraz daha kaliteli çekersen sanki işlem yapılmış gibi duruyor.
Hocam RAM'in altı hemen üst tarafta sorun yok.
Garantisi olan karta işlem yapmazlar alan arkadaşa sordum dedi çalışıyordu PSU bulursam test edeceğim.
Fotoları atmışlardı cizik yoktu açıkcası satan adamda baya parça satıyordu zaten ekran kartı vb kargoda sorun oldu sahsi düşüncemOnlara güvenmeseydin keşke alırken icaben test etmek lazım. Garantisi vardır anakartı derin çizmiştir kullanıcı hatası bana tel atmışlar gibi geldi ilk fotoda maalesef bir şey anlaşılmıyor gene. @Smmmhunter hocam aklıma siz geliyorsunuz bana işlem var gibi geldi siz ne dersiniz?
Öyle birsey olsa coktan engellerdi gibimede geliyor açıkcasıOnlara güvenmeseydin keşke alırken icaben test etmek lazım. Garantisi vardır anakartı derin çizmiştir kullanıcı hatası bana tel atmışlar gibi geldi ilk fotoda maalesef bir şey anlaşılmıyor gene. @Smmmhunter hocam aklıma siz geliyorsunuz bana işlem var gibi geldi siz ne dersiniz?
Fotoları atmışlardı cizik yoktu açıkçası satan adamda bayağı parça satıyordu zaten ekran kartı vb kargoda sorun oldu sahsi düşüncem.
Kasaya da takarken sürtmüş olabilirler. Vida yerine yakın çizikler. Çalıştırmadan anlayamazsınız.
2el aldim ondan yok.Kendinizi kanıtlarsanız iade alabilirde umrarım işlem değildir hafif çiziktir testte belli olur.
Hocam sürtme ihtimalleri var gibi sol ustte vida yerinin yaninda biraz buyuk cizikKasaya da takarken sürtmüş olabilirler. Vida yerine yakın çizikler. Çalıştırmadan anlayamazsınız.
En iyisi yarın bir bilgisayarcida soluğu alayım ben.
2el aldim ondan yok.
Hocam sürtme ihtimalleri var gibi sol ustte vida yerinin yaninda biraz buyuk cizik.
hocam mümkün ya sökmeye calisan vida yerinin etrafindaki lehimi bile kırmış sanırimAnakartı bayağı sürtmüş sökmeye çalışan veya takmayan çalışan o halde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.