Yıllar önce bozulan bir bilgisayarım var. Sıkıntısı anakartındaki bir parça patlamış, yenisini araştırdım araştırdım ama bulamadım. Sonra aklıma bunu tamir etmek geldi, anakartın fotoğraflarını buraya koyuyorum bu anakart tamir olur mu?
Yıllar önce bozulan bir bilgisayarım var. Sıkıntısı anakartındaki bir parça patlamış, yenisini araştırdım araştırdım ama bulamadım. Sonra aklıma bunu tamir etmek geldi, anakartın fotoğraflarını buraya koyuyorum bu anakart tamir olur mu?
Burdan görerek ne diyebiliriz ki? En iyisi bir yere verin sorunu bulsun ve yeni parça ile değişsin ya da farklı sorunları varsa ona göre yol alırsınız.
Sorun ne tam bilmiyom, içerde entegre gibi birşey patlamış. Anakarta da bayağı zarar gelmiş, tamirciye götürdüm eskilere bakmıyorlarmış. Resimler bulanık yenisini çekeceğim.
Yeni fotoğraflar.