Görseldeki anakarta SSD nereye takılıyor?

Buğra2928

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar görselini koydum anakartımın bu anakarta fotoğraftaki SSD nereye takılıyor?

Dosya Ekleri

• IMG_6268.png
    1.014,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_6266.png
    183,3 KB · Görüntüleme: 51
Sanırım anakartınızda M2 desteği yok yani dönüştürücü olmadan takılamaz.

O zaman dönüştürücü şart peki dönüştürüde performans düşer mi?
Dönüştürücünün kalitesine göre değişir. Kaliteli bir şey alırsanız fazla performans düşüşü yaşamazsınız.

İsterseniz dönüştürücü konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
M2 SSD'yi X1 yuvasından mı yoksa USB'den mi takarsınız? Ona göre dönüştürücü bakayım.

Son düzenleme:

Hocam ben çok anlamam X1 yuvasımı USB mi hangisi iyiyse olur

Hocam ben çok anlamam X1 yuvasımı USB mi hangisi iyiyse olur
Hocam ilk olarak şunu söylemeliyim ki eğer m2 ssd'nin içine Windows kuracaksanız çevirici ile takılan ürünlerde işletim sistemi düzgün çalışmayabilir.

USB çevirici ssd'yi flash bellek olarak gösterir. X1 çevirici ssd'yi normal depolama alanı olarak gösterir. İkiside aynı işi görür bir şey değişmez. Siz bunu şöyle düşünün. USB kasa dışında, X1 kasa içinde duracak olarak düşünün hangisi size daha mantıklı gelirse onu seçin.

X1 Çevirici: Amazon.com.tr

USB Çevirici: https://amzn.eu/d/0gxKEa2

X1 dönüştürücüyü alacak olursanız bu videoyu izleyerek montajını yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasa içi daha iyi gibi ama bir de benim anakartıma bu dönüştürücü takacak yer yok gibi ekran kartını takınca bu dönüstrücüye takacak yer kalmıyor

Kasa böyle oluyor ben nasıl takayım nereye takayım dönüstürücüyü

Dosya Ekleri

• IMG_6301.jpeg
    117,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…