Görselde bulunan anakartta herhangi bir m2 ssd girişi bulunmuyorArkadaşlar görselini koydum anakartımın bu anakarta fotoğraftaki SSD nereye takılıyor?
Arkadaşlar görselini koydum anakartımın bu anakarta fotoğraftaki SSD nereye takılıyor?
Sanırım anakartınızda M.2 desteği yok yani dönüştürücü olmadan takılamaz.
Dönüştürücünün kalitesine göre değişir. Kaliteli bir şey alırsanız fazla performans düşüşü yaşamazsınız.O zaman dönüştürücü şart peki dönüştürüde performans düşer mi?
Dönüştürücünün kalitesine göre değişir. Kaliteli bir şey alırsanız fazla performans düşüşü yaşamazsınız.
İsterseniz dönüştürücü konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
M.2 SSD'yi X1 yuvasından mı yoksa USB'den mi takarsınız? Ona göre dönüştürücü bakayım.
Hocam ilk olarak şunu söylemeliyim ki eğer m2 ssd'nin içine Windows kuracaksanız çevirici ile takılan ürünlerde işletim sistemi düzgün çalışmayabilir.Hocam ben çok anlamam X1 yuvasımı USB mi hangisi iyiyse olur
Hocam ilk olarak şunu söylemeliyim ki eğer M.2 SSD'nin içine Windows kuracaksanız çevirici ile takılan ürünlerde işletim sistemi düzgün çalışmayabilir.
USB çevirici SSD'yi flash bellek olarak gösterir. X1 çevirici SSD'yi normal depolama alanı olarak gösterir. İkisi de aynı işi görür bir şey değişmez. Siz bunu şöyle düşünün. USB kasa dışında, X1 kasa içinde duracak olarak düşünün hangisi size daha mantıklı gelirse onu seçin.
X1 çevirici: Amazon.com.tr
USB çevirici: Amazon.com.tr
X1 dönüştürücüyü alacak olursanız bu videoyu izleyerek montajını yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.