Bu arabada klima ayarlama tuşu her klimanın solunda. Ancak baktığım Skoda favorit modellerinde bu yok. Bu araca 1994 ve 1993 denmez hatta yanından geçmez. Ancak 1988 model Favorit'in yani ilk çıkan Skoda Favorit'in hız göstergesi kısmı çok benziyor. Klima değişmiş olabilir mi diye bir düşündüm. Ben araştırmaya devam.
@Sefaagook hocam bence bu kesinlikle Skoda favorit. 1992 modellerde klima ayarlama tuşu, soldakinin solunda, sağdakinin ise sağında olarak ayarlı. Ancak sarı site ilanında bulduğum bir ilanda 1992 model bir Skoda favorit klima ayarlama tuşu tam olarak yan yana. Yani görselinizde sağdaki klima ters çevrilmiş diye düşünüyorum.
Araç modeli bence favorit ve 1988'den 1992'ye olan modellerden bir tanesi. İsterseniz daha fazla araştırarak tam yılı bulabilirim bu yetmez ise.
Not' Skoda Forman'da çok benziyor.