Görseldeki araba hangi model?

Sefaagook

Hectopat
Daha fazla  
Bilen var mı acaba?

20230712_194353.jpg

20230712_194336.jpg

Evet markası Skoda imiş modeli doğru değil ama.
Bu arabada klima ayarlama tuşu her klimanın solunda. Ancak baktığım Skoda Favorit modellerinde bu yok. Bu araca 1994 ve 1993 denmez hatta yanından geçmez. Ancak 1988 model Favorit'in yani ilk çıkan Skoda Favorit'in hız göstergesi kısmı çok benziyor. Klima değişmiş olabilir mi diye bir düşündüm. Ben araştırmaya devam.

@Sefaagook Hocam bence bu kesinlikle Skoda Favorit. 1992 modellerde klima ayarlama tuşu, soldakinin solunda, sağdakinin ise sağında olarak ayarlı. Ancak Sarı site ilanında bulduğum bir ilanda 1992 model bir Skoda Favorit klima ayarlama tuşu tam olarak yan yana. Yani görselinizde sağdaki klima ters çevrilmiş diye düşünüyorum.
Araç modeli bence Favorit ve 1988'den 1992'ye olan modellerden bir tanesi. İsterseniz daha fazla araştırarak tam yılı bulabilirim bu yetmez ise.
Not' Skoda Forman'da çok benziyor.

Son düzenleme:
Bu arabada klima ayarlama tuşu her klimanın solunda. Ancak baktığım Skoda favorit modellerinde bu yok. Bu araca 1994 ve 1993 denmez hatta yanından geçmez. Ancak 1988 model Favorit'in yani ilk çıkan Skoda Favorit'in hız göstergesi kısmı çok benziyor. Klima değişmiş olabilir mi diye bir düşündüm. Ben araştırmaya devam.

@Sefaagook hocam bence bu kesinlikle Skoda favorit. 1992 modellerde klima ayarlama tuşu, soldakinin solunda, sağdakinin ise sağında olarak ayarlı. Ancak sarı site ilanında bulduğum bir ilanda 1992 model bir Skoda favorit klima ayarlama tuşu tam olarak yan yana. Yani görselinizde sağdaki klima ters çevrilmiş diye düşünüyorum.
Araç modeli bence favorit ve 1988'den 1992'ye olan modellerden bir tanesi. İsterseniz daha fazla araştırarak tam yılı bulabilirim bu yetmez ise.
Not' Skoda Forman'da çok benziyor.

Buldum hocam. Favorit diyince Forman dediler. Fakat ben forman aratınca direkt favorit çıkıyordu aralarında fark mı yok yoksa başka bir nedenden mi?

Buldum hocam. Favorit diyince Forman dediler. Fakat ben forman aratınca direkt favorit çıkıyordu aralarında fark mı yok yoksa başka bir nedenden mi?
Evet forman olduğunu bende düşündüm. Ayrıca fark yok. Kasa tipi dışında her şey aynı bir kaç tane kıyasladım. Araç Skoda Forman o halde.
Skoda Favorit: 5 kapılı hatchback.
Skoda Forman: Station Wagon.

Ayıptır sorması neden araştırıyorsunuz?
arkadaşımı
Burası bağlıca turan spor tesislerinin sağ tarafı değil mi? Hatta sağ tarafınızda mosse koleji var.
öyleymiş hocam kolejler varmış bayağı.
Ayıptır sorması neden araştırıyorsunuz?
arkadaşım bulamazsın dedi de bende bayağı merak ettim. eski arabalara bi tık hayranlığım var.

Burası bağlıca turan spor tesislerinin sağ tarafı değil mi? Hatta sağ tarafınızda mosse koleji var.

Hocam ilk resimdeki yer nerede biliyor musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı