Vag grubu aracı büyük ihtimalle. Kadranları birbirine benziyor. Bu da aracın modelini bulmamızı zorlaştırıyor. Bu arada aracı sizde bilmiyorsanız ne için soruyorsunuz? Merakımdan soruyorum.
Ustam, şimdi beni aldatan kızın yanındaki cocuk, beni aradı Damla benim yanımda *rs*pu çocuğu seni de akşam bulup xqicem dedi, kız da bu fotoyu paylaşmıştı 2 gün önce falan. Çocuk beni bulmadı, çocuğun arabasını bulmak ve çocuğa ulaşmak istiyorum.
Ustam, şimdi beni aldatan kızın yanındaki çocuk, beni aradı Damla benim yanımda *rs*pu çocuğu seni de akşam bulup xqicem dedi, kız da bu fotoyu paylaşmıştı 2 gün önce falan. Çocuk beni bulmadı, çocuğun arabasını bulmak ve çocuğa ulaşmak istiyorum.
Ustam, şimdi beni aldatan kızın yanındaki cocuk, beni aradı Damla benim yanımda *rs*pu çocuğu seni de akşam bulup xqicem dedi, kız da bu fotoyu paylaşmıştı 2 gün önce falan. Çocuk beni bulmadı, çocuğun arabasını bulmak ve çocuğa ulaşmak istiyorum.
Hocam amacım kavga değil, amacım kızın benimle yaşadıklarını o çocuğa anlatıp o çocuğun da kıza tekme vurmasını istiyorum yani kızın başının b*ktan çıkmasını istemiyorum.