Görseldeki araba nedir?

Vag grubunda o renkli hız bilgi ekranı yok o yüzden aklıma direkt Kia geldi :D
Doğru. Ben de VAG'dan bir şeyler yakalamaya çalışıyorum ancak o bilgi ekranını bir türlü yakalayamadım. Kia'yı da hiç düşünmedim.

Vag grubu aracı büyük ihtimalle. Kadranları birbirine benziyor. Bu da aracın modelini bulmamızı zorlaştırıyor. Bu arada aracı sizde bilmiyorsanız ne için soruyorsunuz? Merakımdan soruyorum.
Ustam, şimdi beni aldatan kızın yanındaki cocuk, beni aradı Damla benim yanımda *rs*pu çocuğu seni de akşam bulup xqicem dedi, kız da bu fotoyu paylaşmıştı 2 gün önce falan. Çocuk beni bulmadı, çocuğun arabasını bulmak ve çocuğa ulaşmak istiyorum.

Ustam, şimdi beni aldatan kızın yanındaki çocuk, beni aradı Damla benim yanımda *rs*pu çocuğu seni de akşam bulup xqicem dedi, kız da bu fotoyu paylaşmıştı 2 gün önce falan. Çocuk beni bulmadı, çocuğun arabasını bulmak ve çocuğa ulaşmak istiyorum.

Pek önermem ama elemanın ad soyadını biliyorsanız panel üzerinden üzerine olan araçlardan plakayı bulabilirsiniz.

Ustam, şimdi beni aldatan kızın yanındaki cocuk, beni aradı Damla benim yanımda *rs*pu çocuğu seni de akşam bulup xqicem dedi, kız da bu fotoyu paylaşmıştı 2 gün önce falan. Çocuk beni bulmadı, çocuğun arabasını bulmak ve çocuğa ulaşmak istiyorum.
Size tavsiyem uzak durmanız. Uğraşıp durmayın böyleleriyle.

Hocam amacım kavga değil, amacım kızın benimle yaşadıklarını o çocuğa anlatıp o çocuğun da kıza tekme vurmasını istiyorum yani kızın başının b*ktan çıkmasını istemiyorum.

Aracın KIA picanto olduğuna kanaat getirdim hocam yorumunuz için teşekkür ederim çok sağolun.

@SenTineLx Uzak dur bu insanlardan başına iş alma.
Bir şey olmaz hocam gönlünüz ferah olsun, teşekkür ederim 👑

Size tavsiyem uzak durmanız. Uğraşıp durmayın böyleleriyle.
Bir insanın içindeki aşk ve sevgi ihanet ile yok edilince eriye sadece öfke ve intikam kalıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı