Görseldeki filmin ismi nedir?

mrtard50

Hectopat
Daha fazla  
GIF'te denk geldim ama neye ait oldugunu bulamadım.

flaming-sword-boom.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sahne sanırım.

İzlediğim en iyi filmlerden biri. Yaratılışı ve Nuh peygamberin hayatını anlatıyor. İncil'e göre biraz tabi fakat mükemmel film. Bana sürekli hayatın anlamını hatırlatıyor... Bu filmi her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor. Kesinlikle izleyin. Darren Aronofsky çok iyi yönetmendir filmlerini öneririm. Yıllardır birileriyle bu film hakkında konuşmayı bekliyorum kusura bakmayın 😁
Müzikleri de ayrı sanat eseri (Clint Mansell)

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sahne sanırım.

İzlediğim en iyi filmlerden biri. Yaratılışı ve nuh peygamberin hayatını anlatıyor. İncil'e göre biraz tabii fakat mükemmel film. Bana sürekli hayatın anlamını hatırlatıyor... Bu filmi her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor. Kesinlikle izleyin. Darren aronofsky çok iyi yönetmendir filmlerini öneririm. Yıllardır birileriyle bu film hakkında konuşmayı bekliyorum kusura bakmayın 😁
Müzikleri de ayrı sanat eseri (clint mansell)

Merak ettiğim filmi ve sanırım filmin aşırı kaliteli bir izleyicisini buldum xd teşekkür ederim mutlaka izleyeceğim uzun zamandır ilk defa bu tarz bir filme denk geldim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı