Görseldeki hangi hayvanın dışkısı?

Fare sincap tarzı bı hayvan olusu bu dışkı olsa kurtçuk gelmez diye tahmin ediyorum.

Bir kus bu. Diski olmayabilir.
Yok ya 4 tane ayağı var fare veya sincap tarzı bişey olduğu belli ama tam çıkarım yapılmıyor.

Fare gibi görünüyor bölgede ceviz cam vs. agaci yoksa sincap olmaz gibi ve kuvvetle muhtemel fare zehri falan atılmış olabilir iki tane yanyana ölü fare yenmemis enteresan yani.

Bölgede böyle bir calisma var mı bilmiyorum ama bulgur tarzı bir şeyler var gibi gördüm fare zehri atmış olabilirler içine farelerden kurtulmak için.

Son düzenleme:
Fare sincap tarzı bir hayvan olusu bu dışkı olsa kurtçuk gelmez diye tahmin ediyorum.

Yok ya 4 tane ayağı var fare veya sincap tarzı bir şey olduğu belli ama tam çıkarım yapılmıyor.

Fare gibi görünüyor bölgede ceviz cam vs. agaci yoksa sincap olmaz gibi ve kuvvetle muhtemel fare zehri falan atılmış olabilir iki tane yan yana ölü fare yenmemis enteresan yani.

Bölgede böyle bir calisma var mı bilmiyorum ama bulgur tarzı bir şeyler var gibi gördüm fare zehri atmış olabilirler içine farelerden kurtulmak için.

Yan yana değillerdi ben koydum kürekle. 4 ayağı paint vb. bir programla işaretler misiniz?

Arkadaşlar Osmaniye'deki bahçemde gezerken böyle dışkılar (emin değilim kusmuk da olabilir) buldum. Aynı bir hayvan yemiş ve sindirmeden geri çıkartmış gibi. Parçalar tüylü ve kuş olduğunu düşünüyorum. Sizce bu dışkıları yapan hayvan ne? Yılan aklıma geldi ama emin değilim. Bunları gören veya bir tahmini olan varsa yazsın.

Hocam dışkı konusunu geçtim onu mideye indiridin bu bildiğin bir hayvan bacağı gibi bir şey (!)
Sonra yemede ünlem koyalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı