Görseldeki hangi NFS MW(2005) modu?

ExomPomoDq

Kilopat
Eskiden M3 GTR'ın böyle olduğu Need for Speed modify adı altında bir modlu NFS MW(2005) vardı. Blacklist araçları falan değişikti. Ben bu mod paketini nereden bulurum?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    901,3 KB · Görüntüleme: 340
Hocam NFS modify olarak geçiyordu, küçükken abilerimin bilgisayarında çok gördüm ama internette "modify" olarak aratınca hiçbir sonuç çıkmıyor. Prostreet ile bağlantısı yok modun. Arabanın olabilir ama modun yok.
Verdiğin bilgilere göre bi araştırayım dostum umarım bulurum

Verdiğin bilgilere göre bir araştırayım dostum umarım bulurum.

13 yıl önce şöyle bir şey paylaşılmış, hatırladığın kadarıyla bu muydu?

Son düzenleme:
Verdiğin bilgilere göre bir araştırayım dostum umarım bulurum.

13 yıl önce şöyle bir şey paylaşılmış, hatırladığın kadarıyla bu muydu?

Bu değil hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki araçlar.

Bu değil hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki araçlar.

Evet bende bu modu arıyorum ve bende bunun adını nfs most wanted modify olarak biliyorum,ben çok küçükken abim bunu oynuyordu hatta bu moddu arabalara polis sirenide takabilyorduk,bende bunun olduğu bir cd var fakat cd 2 partlı yani ilk cd yi taktıktan sonra 2. yi takman gerekyior yoksa inmiyor ve bende 2.partı yok... yakın bir zamanda telefonumda buldum bu modu ve indirme linkini fakat telefona ani reset atmak zorunda kaldım ve tekrar kaybettim...

Not ::: Modu buldum, aratırken rusça arattım ve buldum , virus lü olmadını doğruladıktan sonra linki atıcam.

1719683757766.png

torrent tuşu var ordan indirceksin, bi tane setup gelcek onu aççan, açılması biraz uzun sürüyor, soru işareti var aşşada iki tane seçenek olarak soldakini işaretliceksin doğru hatırlıyorsam, dosyaları masaüstüne çıkartcak, onlarıu bir dosya içine atıp kullanırsın.

Son düzenleme:
Evet bende bu modu arıyorum ve bende bunun adını nfs most wanted modify olarak biliyorum,ben çok küçükken abim bunu oynuyordu hatta bu moddu arabalara polis sirenide takabilyorduk,bende bunun olduğu bir cd var fakat cd 2 partlı yani ilk cd yi taktıktan sonra 2. yi takman gerekyior yoksa inmiyor ve bende 2.partı yok... yakın bir zamanda telefonumda buldum bu modu ve indirme linkini fakat telefona ani reset atmak zorunda kaldım ve tekrar kaybettim...

Not ::: Modu buldum, aratırken rusça arattım ve buldum , virus lü olmadını doğruladıktan sonra linki atıcam.

Eki Görüntüle 2236693

torrent tuşu var ordan indirceksin, bi tane setup gelcek onu aççan, açılması biraz uzun sürüyor, soru işareti var aşşada iki tane seçenek olarak soldakini işaretliceksin doğru hatırlıyorsam, dosyaları masaüstüne çıkartcak, onlarıu bir dosya içine atıp kullanırsın.
ekstra olarak oyun indikte sonra bir bilgi: oyun rusça olarak ince bunun çözümü için
bu siteden türkçe yama indirip orada yazan talimatları uygula.

Evet bende bu modu arıyorum ve bende bunun adını NFS Most Wanted modify olarak biliyorum, ben çok küçükken abim bunu oynuyordu hatta bu moddu arabalara polis sireni de takabilyorduk, bende bunun olduğu bir CD var fakat CD 2 partlı yani ilk CD'yi taktıktan sonra 2. yi takman gerekyior yoksa inmiyor ve bende 2.partı yok... Yakın bir zamanda telefonumda buldum bu modu ve indirme linkini fakat telefona ani reset atmak zorunda kaldım ve tekrar kaybettim...

Not: Modu buldum, aratırken Rusça arattım ve buldum, virus lü olmadını doğruladıktan sonra linki atacağım.

Eki Görüntüle 2236693

Torrent tuşu var oradan indirceksin, bir tane setup gelecek onu aççan, açılması biraz uzun sürüyor, soru işareti var aşağıda iki tane seçenek olarak soldakini işaretliceksin doğru hatırlıyorsam, dosyaları masaüstüne çıkartcak, onlarıu bir dosya içine atıp kullanırsın.

Teşekkür ederim hocam deneyeyim bunu.

Teşekkür ederim hocam deneyeyim bunu.
oyun gayet güzel çalışır halde bende şuan fakat nedense modlu arabaların hiçbiri yok, sadece şekli değiştirilmiş normal arabalar var, modıfy in tüm modları harika çalışıyor ama sorun şu ki cars klasörüne girdiğin zaman arabaların hepsi var gözüküyr fakat oyunda hiçbiri yok bende bir projeye başladım NFS MW Modıfy in içindeki tüm arabaları baştan indirip çalışır duruma getirip tüm internet alemine sunmayı düşünyorum.
oyuna girdiğin zaman sürekli ekran çizgili oluyorsa grafik ayarlarına girip oyunu fulleye bildiğin kadar fulle düzelecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı