emrah0755 Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar bu isaret ne anlama geliyor? Anlamadim.
S silence2 Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #2 İşaret bana video kaydetme işareti gibi geldi ama yanlış bilgi vermiyeyim şimdi emin olamadım. Artı 0 Eksi
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Temmuz 2021 #3 Tam belli olmuyor ancak sanırsam ''Anında Yeniden Oynatma'' açık. Alt+Z yaparak kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS emrah0755 Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #4 KuoNN dedi: Tam belli olmuyor ancak sanırsam "anında yeniden oynatma" açık. Alt+Z yaparak kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç sorma. Komsu cocuguna verdik PC ne hale getirmis yok bundan sonra PC vb. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
KuoNN dedi: Tam belli olmuyor ancak sanırsam "anında yeniden oynatma" açık. Alt+Z yaparak kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hiç sorma. Komsu cocuguna verdik PC ne hale getirmis yok bundan sonra PC vb.
S silence2 Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #5 emrah0755 dedi: Hiç sorma komsu cocuguna verdik PC ne hale getirmis yok bundan sonra PC vb. Genişletmek için tıkla... Bana da olmuştu PC deki Microsoft uygulamalarını silmişti :/ ondan sonra zaten bir daha kimse PC'ye geçemedi Artı 0 Eksi
emrah0755 dedi: Hiç sorma komsu cocuguna verdik PC ne hale getirmis yok bundan sonra PC vb. Genişletmek için tıkla... Bana da olmuştu PC deki Microsoft uygulamalarını silmişti :/ ondan sonra zaten bir daha kimse PC'ye geçemedi
KS KS emrah0755 Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #6 silence2 dedi: Bana da olmuştu PCdeki Microsoft uygulamalarını silmişti :/ ondan sonra zaten bir daha kimse PC'ye geçemedi Genişletmek için tıkla... Hiç sorma bela bunlar ya saglam PC bozabiliyorlar oyle bir yetenekleri var biz istesek bozamayiz Artı 0 Eksi
silence2 dedi: Bana da olmuştu PCdeki Microsoft uygulamalarını silmişti :/ ondan sonra zaten bir daha kimse PC'ye geçemedi Genişletmek için tıkla... Hiç sorma bela bunlar ya saglam PC bozabiliyorlar oyle bir yetenekleri var biz istesek bozamayiz
S silence2 Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #7 emrah0755 dedi: Hiç sorma bela bunlar ya saglam PC bozabiliyorlar oyle bir yetenekleri var biz istesek bozamayiz Genişletmek için tıkla... Haklısın bir ara sırf bunlar yüzden PC'yi formatlamıştım nasıl yaptılarsa bir şey indirip virüs sokmuşlardı PC'ye Artı 0 Eksi
emrah0755 dedi: Hiç sorma bela bunlar ya saglam PC bozabiliyorlar oyle bir yetenekleri var biz istesek bozamayiz Genişletmek için tıkla... Haklısın bir ara sırf bunlar yüzden PC'yi formatlamıştım nasıl yaptılarsa bir şey indirip virüs sokmuşlardı PC'ye
KS KS emrah0755 Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #8 silence2 dedi: Haklısın bir ara sırf bunlar yüzden PC'yi formatlamıştım nasıl yaptılarsa bir şey indirip virüs sokmuşlardı PC'ye Genişletmek için tıkla... Korkuyorum vallah kapiya intelpol vb gelecek mi diye Artı 0 Eksi
silence2 dedi: Haklısın bir ara sırf bunlar yüzden PC'yi formatlamıştım nasıl yaptılarsa bir şey indirip virüs sokmuşlardı PC'ye Genişletmek için tıkla... Korkuyorum vallah kapiya intelpol vb gelecek mi diye
Sirain Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ5-3210M 8 GB Ram GT-610M İntel HD Graphics 4000 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim boşuna bakma param yok :( 22 Temmuz 2021 #9 Ben PC alırsam oyun olmadığında direteceğim şayet ısrar ederse 10 dakika oturup göstereceğim anlamazsa bırakacağım PC başına illaki bir şeyleri kurcalicaktır. Bende bunu kullanarak anneme şikayet edip kimseye PC mi verdirmeyeceğim Artı 1 Eksi
Ben PC alırsam oyun olmadığında direteceğim şayet ısrar ederse 10 dakika oturup göstereceğim anlamazsa bırakacağım PC başına illaki bir şeyleri kurcalicaktır. Bende bunu kullanarak anneme şikayet edip kimseye PC mi verdirmeyeceğim
S silence2 Picopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #10 emrah0755 dedi: Korkuyorum vallah kapiya intelpol vb gelecek mi diye Genişletmek için tıkla... Misafir çoçuğundan kurtulmanın çözümü basit kapıyı kitlyorum ister misafir gelsin ister başka biri umurumda olmadan keyfime bakıyorum. D Artı 1 Eksi
emrah0755 dedi: Korkuyorum vallah kapiya intelpol vb gelecek mi diye Genişletmek için tıkla... Misafir çoçuğundan kurtulmanın çözümü basit kapıyı kitlyorum ister misafir gelsin ister başka biri umurumda olmadan keyfime bakıyorum. D