Görseldeki kabin fiber kabini mi?

• Konuyu başlatan Yeny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 976

Yeny

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü Türk Telekom eve kadar fiberi çekmeye başladı. Yani galiba, sorma fırsatım olmadı, kazı çalışmaları da başladı. Bugün dışarıda cadde üzerinde şöyle bir kabin kurmuşlar. Bu kabin fiber kabini mi oluyor? Bir de tahminen ne zamana tamamlanır bu çalışma?

Dosya Ekleri

• IMG_20220325_115136.jpg
    IMG_20220325_115136.jpg
    204,7 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü Türk Telekom eve kadar fiberi çekmeye başladı. Yani galiba, sorma fırsatım olmadı, kazı çalışmaları da başladı. Bugün dışarıda cadde üzerinde şöyle bir kabin kurmuşlar. Bu kabin fiber kabini mi oluyor? Bir de tahminen ne zamana tamamlanır bu çalışma?
Üstünde yazar. Biraz detaylı bakın. Ne desek yanlış şu an.

Tip-7 gibi kabinlere 2-3 fiber kablo gelirken, bu kabine onlarcası geliyor. Yani hem fiber ara noktası hem de DSL port kutusu diyebiliriz. Ben eskiden bu kabinden internet alıyordum. Bu kabinin önünde duran binalara genelde DSL yerine fiber çekerler. Bu kabin size yakınsa ve binanız yeniyse Telekom fiberi çekebilir.

Tip-7 gibi kabinlere 2-3 fiber kablo gelirken, bu kabine onlarcası geliyor. Yani hem fiber ara noktası hem de DSL port kutusu diyebiliriz. Ben eskiden bu kabinden internet alıyordum. Bu kabinin önünde duran binalara genelde DSL yerine fiber çekerler. Bu kabin size yakınsa ve binanız yeniyse Telekom fiberi çekebilir.
Ev müstakil ve yeni evet. Çizilen proje de eve kadar fiber (FTTH - GPON) olarak söylenmişti.

Eğer sizin eve fiber Gpon çekilirse bana da emsal olur evime 10 m mesafede bulunan fiber kabininden gpon baglatamadim .

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220316-152707_Gallery.jpg
    Screenshot_20220316-152707_Gallery.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 103
Hocam benim şu duruma bakabilir misiniz ? Görüşlerinizi bekliyorum ne yapılması gerekir ?
Eviniz müstakil mi hocam? Bir de sanırım talebinizi tanıdığınız yoksa biraz zor yapıtırırsınız. Müdürlüğe gidin ve şikayet edin. Hiç olmadı CİMER, BTK'ya şikayet edin. Altı üstü çekecekleri şey 10 metre fiber kablo.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı