Görseldeki kablo fiber kablo mudur?

Benim evimde siyah bir modem var ona ücret mi ödüyorum yani?
Yok şu an fiber altyapıda olmadığınız için onun kirası yok. Fiber altyapıya geçtikten sonra kira bedeli işleniyor.
Mevcut sağlayıcınız nedir? Bazılarında kira bedeli alınmıyor da ondan sordum. Bazı durumlarda da aynı sağlayıcıda kalarak fiber altyapıya geçtiğinizde kira bedeli alınmıyor.

Yok şu an fiber altyapıda olmadığınız için onun kirası yok. Fiber altyapıya geçtikten sonra kira bedeli işleniyor.
Mevcut sağlayıcınız nedir? Bazılarında kira bedeli alınmıyor da ondan sordum. Bazı durumlarda da aynı sağlayıcıda kalarak fiber altyapıya geçtiğinizde kira bedeli alınmıyor.

Türk Telekom olması lazım. Eğer kira alınıyor ise ben o modemi kullanmak istemediğimde sorun yaşatırlar mı? Ayrıca onu kullanmadığım taktirde önerebileceğiniz modem var mıdır?

Türk Telekom olması lazım. Eğer kira alınıyor ise ben o modemi kullanmak istemediğimde sorun yaşatırlar mı? Ayrıca onu kullanmadığım taktirde önerebileceğiniz modem var mıdır?
Kendi cihazınızı kullansanız dahi kira bedeli alınıyor. Kurulum ekibi size cihazları bırakıyor. "Ben bunu istemiyorum, kendi cihazımı kullanacağım" deseniz bile onlar o cihazları veriyor. Sonrasında siz kendi cihazınızı kullanmak istediğiniz MAC adresini kopyalayıp kullanabiliyorsunuz sanırım. İnternette videoları vs. var onlara bakabilirsiniz. Ama her halükarda kira bedeli alınıyor.
Benim önerebileceğim bir cihaz yok çünkü TT'nin kendi verdiği cihazı kullanıyorum. Başka bir cihaz deneyimlemediğim için bilmiyorum hangisi iyidir hangisi kötüdür. Cihaz önerisi istediğinizi belirten bir konu açarsanız bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı