Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 16 Eylül 2023 #1 Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims? Dosya Ekleri IMG20230916161941.jpg 175,2 KB · Görüntüleme: 144 IMG20230916161924.jpg 196,5 KB · Görüntüleme: 108 IMG20230916161917.jpg 164,9 KB · Görüntüleme: 104 IMG20230916161910.jpg 82,9 KB · Görüntüleme: 124
Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #2 Darsiere dedi: Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims? Genişletmek için tıkla... Baya bi bombay bu. Ama çizgi çizgi tüyleri kafa karıştırıcı.
Darsiere dedi: Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims? Genişletmek için tıkla... Baya bi bombay bu. Ama çizgi çizgi tüyleri kafa karıştırıcı.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.058 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Darsiere dedi: Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims? Genişletmek için tıkla... Bana da Bombay kedisi gibi geldi ama bir veteriner vs baksa daha net söyleyebilir.
Darsiere dedi: Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims? Genişletmek için tıkla... Bana da Bombay kedisi gibi geldi ama bir veteriner vs baksa daha net söyleyebilir.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.043 Çözümler 21 Yer Turkiye 16 Eylül 2023 #4 Darsiere dedi: Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims? Genişletmek için tıkla... Bombay türünden pek anlamam ama cins olup olmaması önemli değil.Ayrıca çok tatlı duruyor .
Darsiere dedi: Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims? Genişletmek için tıkla... Bombay türünden pek anlamam ama cins olup olmaması önemli değil.Ayrıca çok tatlı duruyor .
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 16 Eylül 2023 #5 Antalya sokaklarında onlarca var bundan. 1-2 soy üstü cins olabilir de bu değil.
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 16 Eylül 2023 #6 Jesus Wicked dedi: Baya bi bombay bu. Ama çizgi çizgi tüyleri kafa karıştırıcı. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi, ama cins diyip başka kedi verdiklerinde üzüldüm, akraba tarafından kandirilmak..
Jesus Wicked dedi: Baya bi bombay bu. Ama çizgi çizgi tüyleri kafa karıştırıcı. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi, ama cins diyip başka kedi verdiklerinde üzüldüm, akraba tarafından kandirilmak..
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.231 Makaleler 11 Çözümler 59 16 Eylül 2023 #7 Darsiere dedi: Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims? Genişletmek için tıkla... Türkçenin içinden geçmişsiniz öncelikle. Kedi cins değil gibi duruyor veterinerin emin olamaması saçma olmuş.
Darsiere dedi: Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi? Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims? Genişletmek için tıkla... Türkçenin içinden geçmişsiniz öncelikle. Kedi cins değil gibi duruyor veterinerin emin olamaması saçma olmuş.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.167 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #8 Darsiere dedi: Bana da öyle geldi, ama cins diyip başka kedi verdiklerinde üzüldüm, akraba tarafından kandirilmak.. Genişletmek için tıkla... Satmadılarsa pek kandırılmak olmuyor bence onlar da yanlış biliyordu.
Darsiere dedi: Bana da öyle geldi, ama cins diyip başka kedi verdiklerinde üzüldüm, akraba tarafından kandirilmak.. Genişletmek için tıkla... Satmadılarsa pek kandırılmak olmuyor bence onlar da yanlış biliyordu.
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 16 Eylül 2023 #9 pesimist34 dedi: Bombay türünden pek anlamam ama cins olup olmaması önemli değil.Ayrıca çok tatlı duruyor . Genişletmek için tıkla... Cins olması umrumda değil zaten, sakinliği beni benden alıyor ve sürekli heryerimi yalıyor.. Çok tatlı (piresi vardı ama geçti zaten insana bulasmiyormus)
pesimist34 dedi: Bombay türünden pek anlamam ama cins olup olmaması önemli değil.Ayrıca çok tatlı duruyor . Genişletmek için tıkla... Cins olması umrumda değil zaten, sakinliği beni benden alıyor ve sürekli heryerimi yalıyor.. Çok tatlı (piresi vardı ama geçti zaten insana bulasmiyormus)
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #10 Bombay kırması gibi.