Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi?
Bir tık Bombay gibi ama anlayamadım, yardims?
Baya bi bombay bu. Ama çizgi çizgi tüyleri kafa karıştırıcı.Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi?
Bana da Bombay kedisi gibi geldi ama bir veteriner vs baksa daha net söyleyebilir.Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi?
Bombay türünden pek anlamam ama cins olup olmaması önemli değil.Ayrıca çok tatlı duruyorTeyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi?
Bana da öyle geldi, ama cins diyip başka kedi verdiklerinde üzüldüm, akraba tarafından kandirilmak..Baya bi bombay bu. Ama çizgi çizgi tüyleri kafa karıştırıcı.
Türkçenin içinden geçmişsiniz öncelikle.Teyzemden yavru kedi geldi, cins dediler ama inanmadım. Kandırıldığımi hissettim, veteriner cins gibi dedi ama emin olamadi?
Satmadılarsa pek kandırılmak olmuyor bence onlar da yanlış biliyordu.Bana da öyle geldi, ama cins diyip başka kedi verdiklerinde üzüldüm, akraba tarafından kandirilmak..
Cins olması umrumda değil zaten, sakinliği beni benden alıyor ve sürekli heryerimi yalıyor.. Çok tatlı (piresi vardı ama geçti zaten insana bulasmiyormus)Bombay türünden pek anlamam ama cins olup olmaması önemli değil.Ayrıca çok tatlı duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.