Görseldeki kız kim?

mehmet05

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
O kadar referansları yapıldı her yerde çıktı karşıma. Derin internet köşelerinde çokça konuşulan bu resimdeki kim?

Dosya Ekleri

• a0f79c5002e972547fe36e492252c02c.jpg
    a0f79c5002e972547fe36e492252c02c.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 189
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimi no Na wa filminden Mitsuha Miyamizu nerde görsem tanıırm. 😍

Kimi no Na wa filminden mitsuha miyamizu nerede görsem tanıırm. 😍

Hayır bence değil mitsuha siyah saçlı gibi bu kızın saçı biraz açık kahverengi gibi tabii görsel renginden de olabilir ama değil hala internete benzer fotoğraf arıyorum eğer aşırı eminse bu sahnenin linkini atabilir misin?

Bence değil gibi saç uymuyor sanki eğer eminsen sahne bulabilir misin yeni bir resim buldum bu arada.

Bence değil gibi saç uymuyor sanki eğer eminsen sahne bulabilir misin yeni bir resim buldum bu arada.

Shouko nishimiya olabilir mi? Nedense bir fazla benzettim.

Kimi no Na wa filminden mitsuha miyamizu nerede görsem tanıırm. 😍

Dosya Ekleri

• anime-girls-anime-horizon-city-wallpaper-preview.jpg
    anime-girls-anime-horizon-city-wallpaper-preview.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 30
    37 KB · Görüntüleme: 22
    37 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız 2 görseli de attım sonuçlar aşağıdaki gibi

1752143584898.png

1752143608261.png

Sanırım 2. hocam.

Ekran görüntüsü 2025-07-10 133618.png
Ekran görüntüsü 2025-07-10 133633.png

Attığınız 2 görseli de attım sonuçlar aşağıdaki gibi.

Eki Görüntüle 2531706

Eki Görüntüle 2531707

Sanırım 2. hocam.

Eki Görüntüle 2531709Eki Görüntüle 2531708

Sanırım değil hala arıyorum ve araştırmays devam ediyorum ınterette çokca atılan bu görsel hangi animeye ait acaba rastgele bir çizim veya yapay zekamı yoksa bir görselmi ama şunu anladım sanırım arka plan farklı bir şey yani doğa manzarası çekip kızı yerleştirmişler bu yüzden arka plana çok odaklanma.

Sanırım değil hala arıyorum ve araştırmays devam ediyorum ınterette çokca atılan bu görsel hangi animeye ait acaba rastgele bir çizim veya yapay zekamı yoksa bir görselmi ama şunu anladım sanırım arka plan farklı bir şey yani doğa manzarası çekip kızı yerleştirmişler bu yüzden arka plana çok odaklanma.
Lofi radio çıkıyor bende defalarca aradım ama sanırım böyle biri yok.

Shouko nishimiya olabilir mi? Nedense bir fazla benzettim.

Buna niye herkes eksi atmış fotoğraftaki karakterle bu arkadaşın dediği karakter gayet benziyor @Wanhedaa arkadaşın dediği karakterde siyah saçlı bir karakter boşu boşuna eksi atmayın şu cocuğa 500'e yakın anime izledim ama cidden bu kadar garip bir şey görmedim bir de fotoğraftaki karakterler gerçek değil art mış bu.

Buna niye herkes eksi atmış fotoğraftaki karakterle bu arkadaşın dediği karakter gayet benziyor @Wanhedaa arkadaşın dediği karakterde siyah saçlı bir karakter boşu boşuna eksi atmayın şu cocuğa 500'e yakın anime izledim ama cidden bu kadar garip bir şey görmedim bir de fotoğraftaki karakterler gerçek değil art mış bu.
Ben de çok anime bitirdim hocam da Xplasma'yı tanırım kendisine eksi atmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı