Görseldeki klavye modeli nedir?

Hocam klavye ortalama 1700 liraymış. Benim açımdan çok da pahalı değil. Bu fiyata başka hnagi F/P modeller var?
Tam boy klavye alacaksanız ikisi arasında bu daha iyi bir tercih olur. Hem hot swap mekanik hem full RGB, ses tekeri, multimedya zaten bunda da var. Söküp takılabilen bilek desteği yanına gelen 8 adet yedek switch vs vs.

Klavyeyi güncel olarak bir kaç yıldır kullanıyorum. Kesinlikle alın ben çok memnunum. Tuşları fazla sert değil. Hissiyatı güzel. Işıklarıda cayır cayır. Tavsiye ediyorum.
Bu fiyatta kesinlikle alınabilecek bir klavye değil. Mekanik daha iyi olur bu fiyata.

Tam boy klavye alacaksanız ilkisi arassında bu daha iyi bir tercih olur. Hem hot swap mekanik hem full RGB, ses tekeri, multimedya zaten bunda da var. Söküp takılabilen bilek desteği.

Hocam link açarken ürün gözükmüyor maalesef.

Hocam link açarken ürün gözükmüyor maalesef.

İndirimlerle beraber 1050TL'ye geliyor. Eğer daha önceden İyzico hesabınız yoksa açın. %10 indirim + 300TL ilk kullanıcı için cashback.

Şuan ortalama 1700 lira. Hâlâ kullanıyor musunuz?
Evet hala kullanıyorum. Çok memnunum. Fiyat sizin için sorun değilse alınabilir ama arkadaşların dediği gibi bu paraya mekanik klavyelere de göz atabilirsiniz. Ama her türlü benim kendi zevklerim ve isteklerim doğrultusunda bu model önerimdir.

İndirimlerle beraber 1050TL'ye geliyor. Eğer daha önceden İyzico hesabınız yoksa açın. %10 indirim + 300TL ilk kullanıcı için cashback.

Dediğiniz modeli alacağım, herkese teşekkürler.

Ben alırken malesef her zaman ki gibi indirim yoktu benden sonra geldi kaderime tüküreyim😃

Dediğiniz modeli alacağım, herkese teşekkürler.
Şunu bilmenizde fayda var ürünün çalışan yazılımı yok ancak yazılıma ihtiyacı yok her şeyi klavye üzerinden ayarlayabiliyorsunuz makrolar dahil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı