Görseldeki kule tipi soğutucu ters mi takılmış?

Eğer işlemcide overclock vs uygulanmadıysa stok hali için yine yeterli olması gerektiğini düşünüyorum, YT'den termal macun sürme videolarına bak bir hata yapmış mısın diye. Hava akışından kastım kasanın etrafı kapalı mı yoksa açık bir yerde mi? Soğutma konusunda daha bilgili arkadaşlar belki farklı bir şey bulurlar. Bir de hangi macunu kullandığını belirt.

Kasanın konumu açık bir yerde yani macunlamada pek bir hata yaptığımı sanmıyorum belki az sürmüş olabilirim.

RPM nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum hava akışı gayet normal ön taraftan 3 fan şeklinde havayı alıyor işlemci havayı da egzozdan atıyor macun konusuna gelirsek üstüne yayarak sürdüm ve kapattım.

AM5 işlemcim olduğu için biraz tereddütlenmiştim kenardaki kare bölgelere sürmemiştim.

Bende Ryzen 5 8400F ve Thermalright Phantom Spirit 120 SE var islemci zorlayacak oyunlarda bile 60 derece ve altinda calisiyor. sizin sicaklik bana biraz anormal geldi

İsterseniz şimdi kasayı söküp tekrardan birleştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

İsterseniz şimdi kasayı söküp tekrardan birleştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Ben birkac kez soke taka tam ayarini bulmustum (macunu biraz fazla yapmisim tiner ile fazlaligi aldigimda daha iyi performans almistim) vidalari sirayla 1 tur 1 tur sıktığınızdan emin olun.

Ben birkac kez soke taka tam ayarini bulmustum (macunu biraz fazla yapmisim tiner ile fazlaligi aldigimda daha iyi performans almistim) vidalari sirayla 1 tur 1 tur sıktığınızdan emin olun.

Vidalarda hata yapmış olabilirim hocam 1 tur 1 tur değil de biraz diğerinden biraz diğerinden yapmıştım.

Vidalarda hata yapmış olabilirim hocam 1 tur 1 tur değil de biraz diğerinden biraz diğerinden yapmıştım.

Ben vidalari tam esit sıkamamıştım bir tarafi tam sıkılı bir tarafi tam olmamisti sonradan durumu fark ettim. Macunu surup vidalari normaldeki gibi sıkıp geri acip macun tam yedirebilmismiyim diye kontrol ettim

Kasayı söktüğümde macunun durumu öyle sizce az mı tekrar sürmeme gerek var mı?

Dosya Ekleri

• 17542411475612222812048193536283.jpg
    17542411475612222812048193536283.jpg
    243,8 KB · Görüntüleme: 6

Technopat Haberler

Geri
Yukarı