Eki Görüntüle 2359338
Ben Linux'tan devam hocam. Açık kaynak miss gibi. Ben bilmeden bilmediğim şeyleri açıp performansı düşürüp üstüne sunucularına her dakika veri gönderecek bir OS kullanmaktan vazgeçtim.
Merhaba, hangi dağıtım ve paketleri kullanıyorsunuz? Gayet hoş görünüyor, yalnız uzmanlar kaliteli bir uyku için olabildiğince karanlık bir ortamı öneriyorlar, camlarınızdan bütün şehir görünüyor.
Merhaba, hangi dağıtım ve paketleri kullanıyorsunuz? Gayet hoş görünüyor, yalnız uzmanlar kaliteli bir uyku için olabildiğince karanlık bir ortamı öneriyorlar, camlarınızdan bütün şehir görünüyor.
Geçmesi zor değil aslında, USB'e yazdır, boot et, açılan terminale archinstall yaz, ayarlarını yap ve Kur seçeneğine tıkla. Kurulum bu kadar, manuel kurulum var bir de oraya hiç girmiyorum zaten. Kurduktan sonra terminal açılıyor işte kullanıcı adı ve şifre istiyor. Daha sonrasında da sudo pacman -S paketadı ile paket kurulup sudo pacman -R paketadı ile de paket silinebiliyor. Yeni geçenlere önermem.
Geçmesi zor değil aslında, USB'e yazdır, boot et, açılan terminale archinstall yaz, ayarlarını yap ve Kur seçeneğine tıkla. Kurulum bu kadar, manuel kurulum var bir de oraya hiç girmiyorum zaten. Kurduktan sonra terminal açılıyor işte kullanıcı adı ve şifre istiyor. Daha sonrasında da sudo pacman -S paketadı ile paket kurulup sudo pacman -R paketadı ile de paket silinebiliyor. Yeni geçenlere önermem.
Hep derim Arch Linux zor değildir diye. Şans ver hiç yoktan kendi içerisindeki archinstall scriptini kullan. Yakında uefi bir kurulum için rehber yapmayıda düşünüyorum kolayınıza gelir birazdaha.
Merhabalar hocam, Wallpaper'in .webp uzantısı olduğu biliyorum, bir keresinde bulmuştum. Şu anda nerede olduğunu hatırlamıyorum ancak bir ihtimal JaKooLit adlı kişinin Github'da paylaştığı dotfiles aynı Wallpaper'i kullanıyor. Onun içinden ayıklamayı deneyebilirsin.