A Anless Femtopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 74 12 Temmuz 2020 #31 Yigit75 dedi: Bence arkadaşın ne sormak istediği belli değil o yüzden karıştı ortalık . Genişletmek için tıkla... Hayır belli prize PC takılır mı prize topraklama var mı diye sordum.
Yigit75 dedi: Bence arkadaşın ne sormak istediği belli değil o yüzden karıştı ortalık . Genişletmek için tıkla... Hayır belli prize PC takılır mı prize topraklama var mı diye sordum.
surprise0 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 225 12 Temmuz 2020 #32 Takın hocam. Siyah, beyaz, renkli, renksiz, hepsine takabilirsiniz. Dil, din, ırk, cinsiyet ve markaya itibar etmeyiniz.
Takın hocam. Siyah, beyaz, renkli, renksiz, hepsine takabilirsiniz. Dil, din, ırk, cinsiyet ve markaya itibar etmeyiniz.
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 12 Temmuz 2020 #33 Anless dedi: Hayır belli prize PC takılır mı prize topraklama var mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Prizde topraklama hattı var mı? Prizin topraklama girişi var mı hangisi? Onu anlayamadı çoğu kişi.
Anless dedi: Hayır belli prize PC takılır mı prize topraklama var mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Prizde topraklama hattı var mı? Prizin topraklama girişi var mı hangisi? Onu anlayamadı çoğu kişi.