Çözüldü Görseldeki RAM'ler takılmış mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lionelmessi225

Yoctopat
Daha fazla  
Anakart
MSI Z790 GAMİNG PLUS WİFİ DDR5
Arkadaşlar merhabalar, yeni bir bilgisayar topladım. Hayatımda daha önce kurulum yapmadığım için anlayamadım. Bu RAM'ler takılmış gibi duruyor fakat emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Buyurun fotoğraf atıyorum. Ekstra fotoğraf isterseniz atabilirim. Tırnaklar tam kapanmıyor, ondan dolayı sormak istedim. Yarım kapalı şekilde duruyorlar.

IMG20240124180550-min.jpg

Çözüm
Arkadaşlar merhaba, yeni bir bilgisayar topladım. Hayatımda daha önce kurulum yapmadığım için anlayamadım. Bu RAM'ler takılmış gibi duruyor fakat emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Buyurun fotoğraf atıyorum. Ekstra fotoğraf isterseniz atabilirim. Tırnaklar tam kapanmıyor, ondan dolayı sormak istedim. Yarım kapalı şekilde duruyorlar.

Eki Görüntüle 2095290

Tırnaklar kapanana kadar bastırman gerekiyor.

Bir sağdan bir de soldan bastırmayı dene.
Arkadaşlar merhaba, yeni bir bilgisayar topladım. Hayatımda daha önce kurulum yapmadığım için anlayamadım. Bu RAM'ler takılmış gibi duruyor fakat emin olamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Buyurun fotoğraf atıyorum. Ekstra fotoğraf isterseniz atabilirim. Tırnaklar tam kapanmıyor, ondan dolayı sormak istedim. Yarım kapalı şekilde duruyorlar.

Eki Görüntüle 2095290

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim simdi uyanıp çıkardıktan sonra sağdan soldan bastırınca oturdu, elimle mandallardan ikisini kapatmak zorunda da kaldım. Şu an kapandı hepsi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı