Görseldeki stop lambası muayeneden geçer mi?

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Parklar yanınca yanıyor. Frene basınca belirgin bir şekilde daha parlak yanıyor, ondan yana bir sıkıntı yok. Gündüz vakti görünürlüğü de düşük değil. Sağ sol ve yukarı aşağı konumlarda da görülmesini engel olacak bir durum yok.

Bu stop lambası muayeneden geçebilir mi?

Şu anda çekme belgeli bir sonraki sokacağım muayene trafiğe dönmesi için olacağı için daha sıkı olacak o yüzden risk almak istemiyorum ama orijinal Stop'um olmadığı için ona para vermek de istemiyorum.

Stop'un içindeki LED'leri kendim koydum. Soldaki iki tane farklı olduğu için parlaklıkları bir tık daha sönük yanıyor. Eğer onların farklı yanması sıkıntı olur derseniz içini komple aynı LED satın alıp aynı parlaklık dayanacak şekilde ayarlayabilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_2499.jpeg
    IMG_2499.jpeg
    225,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2495.jpeg
    IMG_2495.jpeg
    219,7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2494.jpeg
    IMG_2494.jpeg
    238,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2493.jpeg
    IMG_2493.jpeg
    254,9 KB · Görüntüleme: 29
İşini riske atmış olursun. Replika bir stop alman daha iyi olur bence bu araba farı bozulunca ampul koymak gibi bir şey cunku.

Kimi tüvtürke gidersin geçirir kimi geçirmez hepsi farklı işliyor ülkede. Gidip sorabilirsin boş bulduğun bir ustaya hemen daha yararlı olur. Geçmemesi için bir sebepte göremiyorum ben açıkçası frene basınca yanıyor ise.
Stopun yeri için sorduysan yeri gayet güzel hatta benda rock 250 motorunda da aynı şekilde olması lazım gömülü arka seleye.
1765466705284.png

Yani orjinali direkt yok hiçbiryerde. yerine uyabilecek parçalar da 1000 tlden başlıyor. ve zaten güzel de durmuyorlar. araştırdığıma göre orjinalliğinden ziyade işlevi önemli ki dediğim gibi işlev kısmında bakılan bütün şartları da karşılıyor. İçindeki az yanan ledleri düzeltip o haliyle girmeyi deneyeceğim. Olmadı zaten yol izni almış olacağım. o izinle aynı gün içinde gider bir motorcudan bulmayı denerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı