Görseldeki tabletin modeli nedir?

aykutsert

Kilopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Merhaba,
Aşağıda resmini gördüğünüz tabletin marka/modelini arıyoruz fakat bulamıyoruz. Elimizde olan tek resmi bu, başka bir resmi yok. Ancak alt menüden anlaşılabilir.

Belki kullanan veya gören olmuştur diye soruyorum, nedir bu tabletin marka/modeli?

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG-20230421-WA0000.jpg
    IMG-20230421-WA0000.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 130
Merhaba,
Aşağıda resmini gördüğünüz tabletin marka/modelini arıyoruz fakat bulamıyoruz. Elimizde olan tek resmi bu, başka bir resmi yok. Ancak alt menüden anlaşılabilir.

Belki kullanan veya gören olmuştur diye soruyorum, nedir bu tabletin marka/modeli?

Teşekkürler.

Uygulama logolarına göre %100 Samsung fakat modeli bulamadım.

Kılıfına bakılırsa kalemi var gibi.
S6 Lite olabilir. Kavis ve kenar kalınlığı da benzer. Ve ülkemizde tutulan bir model sayılır.
Evet kalemi var. Sahibi ders notu vs alıyordu kalem ile, bizde almak istedik fakat sahibine artık ulaşamadığımız için marka/model soramıyoruz.

Evet, kalemi var. Sahibi ders notu vs alıyordu kalem ile, biz de almak istedik fakat sahibine artık ulaşamadığımız için marka/model soramıyoruz.
Aynen belirttiğim gibi.
Ayrıca ben unutmuştum, @ibo4techno, S7 FE'i de yazmış.
Sadece ders notu için kullanacaksanız S6 Lite yeterli; ağır grafikli oyunlar, fotoğraf/video düzenlemeleri ve çeşitli işler için S7 FE daha mantıklı bir seçim olacaktır.
Güzel günlerde kullanın.

Merhaba,

Teşekkürler.

Samsung Galaxy Tab S6 veya S7 serilerinden olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı