Çözüldü Görseldeki TTNET modem eski mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brocklesnar

Megapat
Daha fazla  
Wi-Fi ile sıkıntı yaşıyorum. Mesafem cok uzak olmamasına rağmen çekmiyor. Yavaş çok internet bunun modemle bir alakası var mıdır sizce? Modemim bu çok eski bir modem mi? Yeni nesil modem alsam fark eder mi bu? Hangi modem önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-11-24 saat 22.33.59_57584fca.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-11-24 saat 22.33.59_57584fca.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 30
Çözüm
Bayağı eski bir modem. TTNET ile konuşup yeni modem isteyin. Fiber internet yoksa ona da geçin. Modemin performansı günümüzde düşük kalıyordur.
Wi-Fi ile sıkıntı yaşıyorum. Mesafem cok uzak olmamasına rağmen çekmiyor. Yavaş çok internet bunun modemle bir alakası var mıdır sizce? Modemim bu çok eski bir modem mi? Yeni nesil modem alsam fark eder mi bu? Hangi modem önerirsiniz?

TTNET 2016'da kapandı öyle diyeyim.

35 Mbps internet hızım yeterli ben 1080p izlesem yeterli oluyor. Derdim Wi-Fi ile aldığım zaman çok zayıf alıyorum, hangi modemi önerirsiniz?

35 Mbps de günümüz için yetersiz. Benim önerim en azından 100'e çekip bir de yeni bir modem talep etmeniz. Kendi modemleri de size yeter o zaman. Bu modem aşırı eski olduğu için artık kendine yararı yok.

35 Mbps de günümüz için yetersiz. Benim önerim en azından 100'e çekip bir de yeni bir modem talep etmeniz. Kendi modemleri de size yeter o zaman. Bu modem aşırı eski olduğu için artık kendine yararı yok.

LAN üzerinden aldığım zaman benim için yeterli oluyor 35 Mbps. Tek sıkıntım Wi-Fi ile aynı kaliteli interneti alamamam. Modem önerirseniz TP-Link modemleri var onlardan birini mi alayım yoksa Türk Telekom'un kendi modemlerinden bir tercih edeyim?

Lan üzerinden aldığım zaman benim için yeterli oluyor 35 Mbps. Tek sıkıntım Wi-Fi ile aynı kaliteli interneti alamamam. Modem önerirseniz TP-Link modemleri var onlardan birini mi alayım yoksa Türk Telekom'un kendi modemlerinden bir tercih edeyim?

TT modemi tercih edin. Ben genel olarak çok fazla modem kurcalayan biri değilseniz dümdüz verdiklerini alın diye öneririm. TP-Link'in bazı ürünleri iyi olmuyor.

Benden daha yaşlı olma ihtimali yok değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı